Meydan Buluşmaları: “İklim Krizi Kapıyı Çalınca”

YADA Vakfı’nın Meydan Buluşmaları serisinde yılın ilk etkinliği “İklim Krizi Kapıyı Çalınca” başlığı altında gerçekleşecek. İklim krizinin geleceği, farklı kırılgan gruplar üzerindeki etkileri, çözüm önerileri, uyum ve önlemler için yapılabileceklerin konuşulacağı etkinlik, 28 Ocak Perşembe, 13:30 - 16:30 saatleri arasında olacak.

YADA Vakfı’nın yeni bir diyalog ve müzakere modelini hayata geçirmek üzere STK’larla bir araya gelmeye başladığı Meydan Buluşmaları, sivil toplumun; toplumsal ve çevresel sorunları sahiplenme, keşfetme, tanımlama, gündeme taşıma, bilgi ve çözüm üretme deneyim ve becerilerini paylaşmayı hedefliyor.

Meydan Buluşmaları kapsamında 2021 yılının ilk buluşmasında, iklim krizinin kadın, çocuk, afet, engelli hakları, mülteci çalışmaları gibi farklı alanlara etkileri ve bu kesişen alanlarda neler yapılabileceği konuşulacak. Ayrıca, iklim krizinin geleceğini, farklı kırılgan gruplar üzerindeki etkilerini, çözüm önerilerini, uyum ve önlemler için yapılabilecekleri birlikte keşfedilecek.

Tarih: 28 Ocak 2021, Perşembe

Saat: 13:30 – 16:30

Etkinliğe buradan başvurabilirsiniz.