ÇEKÜL Bilgi Ağacı Çevrimiçi Atölyeleri Başlıyor

30 yıllık eğitim tecrübesini ve uzmanlığını, salgın döneminde çevrimiçi platforma taşıyan ÇEKÜL Vakfı'nın çevrimiçi atölyeleri yaratıcı düşünce pratiklerini hayata geçirmek üzere 23 Ekim'de başlıyor.

ÇEKÜL, bireyin niteliksel gelişimine öncelik veren eğitim anlayışıyla, doğanın yaşamı mümkün kılan döngüsünü, teknolojiyi kullanarak çocuklara ve gençlere aktarmaya devam ediyor. Çocuk ve gençlerin yaratıcı düşünce pratiklerini harekete geçirebilmelerini amaçlayan ÇEKÜL Bilgi Ağacı Çevrimiçi Atölyeleri, disiplinlerarası bir yaklaşımla, farklı öğrenme stilleri ve çoklu zekâ kuramını dikkate alarak geliştirildi.

ÇEKÜL Bilgi Ağacı eğitim uzmanları eşliğinde yapılacak atölyeler, eğitimde fırsat eşitliği kapsamında bağış karşılığında düzenlenecek. Bilet satın almak için tıklayınız.

Bileti aldıktan sonra, mail adresinize gelecek detaylı kayıt formunu doldurmanız gerekmekte.

Atölye Yeri ve Teknik Gereçler

Atölyeler Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilmektedir. Sunum ortamına bağlanmak için cep telefonunuza veya bilgisayarınıza Zoom uygulamasını indirebilirsiniz. Atölye programı etkileşimli olarak gerçekleştirileceği için bilgisayar üzerinden bağlantı kurmanız tavsiye edilir.

23 Ekim 2020, Cuma
15:54 – 18:00
Online