“Karantina Döneminde Gündelik Pratikler, Algı ve İhtiyaçlar”

Öğretmen Akademisi Vakfı, Covid-19 sürecinin, öncelikle aile ve ev yaşamına yansımalarını, algımızı, duygusal ve diğer ihtiyaçlarımızı ve tüm bu süreçte başta öğretmenler olmak üzere hem yetişkinlerin hem de çocukların eğitim ihtiyaçlarını anlamak üzere “Karantina Döneminde Gündelik Pratikler, Algı ve İhtiyaçlar” adında bir araştırma yürütmeye başladı.

Eğitimcilerin ve ebeveynlerin görüşleriyle Türkiye temsili bir örneklemi temsil etmeyi hedefleyen bu kapsamlı araştırmanın amacı, süreçle ilgili sosyal ve duygusal anlamda neler yaşadığımızı keşfetmek.

Bu kritik dönemin bilgisini üretmek, bizlere faydalı olabilecek bir iç görü kazandıracaktır.

Araştırma ile ilgili tüm sorularınız için arastirmalar@orav.org.tr adresine veya araştırmanın ÖRAV adına yürütücüsü, İzleme ve Değerlendirme Uzmanı Anıl Derkuş’a (anil.derkus@orav.org.tr) e-posta atarak ulaşabilirsiniz.

Soruların doğru veya yanlış cevabı yoktur. İsminiz, adresiniz veya diğer özel bilgileriniz sorulmamaktadır. Gelen tüm yanıtlar bilimsel araştırma raporunda bir toplam olarak ve anonimleştirilerek, kullanılacaktır.

Tüm cevaplarınız Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından saklı tutulacak ve hiçbir özel veya tüzel kişi ile paylaşılmayacaktır.

Katılmak için tıklayınız.

Etiketler