Kariyer Etkisi Eğitim ve Mentorlük Programı Başlıyor

Sürdürülebilirlik Adımları'nın, etkin projeler tasarlayarak hayata geçirmek, liderlik becerilerini geliştirmek, network yaratma yöntemlerini öğrenmek, kişisel gelişim planları yapmak amacıyla başlatılan Kariyer Etkisi Eğitim ve Mentorlük Programı başvuruları için son tarih 26 Mayıs!

Projede yer alacak gençler; kişisel farkındalık, bireysel motivasyon, etkin iletişim, liderlik ve yönetim, yaratıcı düşünme ve problem çözme becerileri, zaman ve stres yönetimi ile sürdürülebilirlik konularında çevrimiçi eğitim alacaklar. Ayrıca; gençlerin, harekete geçerek iş ve sosyal çevrelerinde sürdürülebilirliğin yaygınlaştırılmasında öncü olmaları hedefleniyor. Eğitimlerin sonunda gençlere birebir mentorlük desteği verilecek.

Kimler Başvurabilir?

  • 19-25 yaş arası,
  • Üniversite öğrencisi veya yeni mezun,
  • Yüksek kariyer hedeflerine sahip ve başarı odaklı,
  • Toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen,
  • Sivil toplum kuruluşlarında halihazırda sosyal gönüllülük yapan ve yapmış olan.

Kariyer Etkisi programına başvuru yapan adaylar, yukarıdaki kriterler doğrultusunda  yapılacak değerlendirmenin ardından eğitim programına dahil edileceklerdir. Seçilen adayların ilgili eğitimlere katılma taahhüdü vermeleri beklenmektedir. Eğitim programı bedelsizdir.

8 Haziran-27 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek eğitim ve mentorlük programına başvurular 19-26 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılabilmektedir.

Proje hakkında daha detaylı bilgi almak için info@surdurulebilirlikadimlari.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru formuna ise buradan ulaşabilirsiniz.