Termiksiz Gelecek Web Sitesi Açıldı! 

İklim değişikliğinin ana etmenlerinden biri olan fosil yakıtlara karşı tüm canlılar için yaşam hakkını savunmayı amaçlayan çalışmalar yürüten Termiksiz Gelecek Kampanyası'nın web sitesi açıldı.

Termiksiz Gelecek, kömür özelinde fosil yakıtların zararları ve iklim değişikliğine dair kamuoyu ve farkındalık oluşturmak için sosyal medya aracılığıyla çalışmalar yapıyor. Yerel ve ulusal iklim hareketlerini desteklemek için iletişim faaliyetleri yürütüyor. Fosil yakıtlar konusunda  ulusal ve uluslararası gelişmeleri takip ediyo ve bilimsel bilgi üretilmesine katkı sağlıyor. Konuyla ilgili istatistiksel verileri ve raporları Termiksiz Gelecek sosyal medya hesaplarında ve web sitesinde paylaşıyor ve böylece İklim değişikliğiyle mücadele aciliyetini ilan ediyor. 

İklim değişikliği alanında çalışan sivil toplum kuruluşları ve yerel hareketlerin katılımıyla birlikte doğa dostu politikalar geliştirilmesine yönelik çalışmalar yürütüyor.

Kampanyanın; tüm canlıların kendi habitatlarında sürdürülebilir, eşit ve adil bir çevre ile yaşayabilmelerine katkı sunması amaçlanıyor.

Termiksiz Gelecek web sitesine göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler