YADA Vakfı Etki Odaklı Tasarım ve İletişim Atölyesi’ne Devam Ediyor

Yaşama Dair Vakıf (YADA), Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” Projesi kapsamında, STK’ların proje ve programlarını etki odaklı tasarlamalarını, mevcut çalışmalarını etkiyi hesaba katan bir yaklaşımla yeniden düşünmelerini, gündemleştirmek istedikleri meselelerin iletişimini etki ve işbirliği çerçevesinde kurgulamalarını ve hayata geçirmelerini kolaylaştırmak adına atölye çalışmalarıyla başlayan bir program düzenliyor.

Program kapsamında yapılacak üçüncü atölye 2 Haziran Salı günü Diyarbakır’da gerçekleşip aşağıdaki sorulara yanıt arayacak.

Sosyal etki odaklı tasarım/düşünme nasıl olur?

Kurumun değil konunun iletişimi nasıl yapılır?

Etkili bir iletişim için işbirliği nasıl kurulur?

Program 1 günlük atölye çalışmalarının ardından, katılımcı STK’ların bir bölümüyle yıl sonuna kadar sürecek birebir danışmanlık sürecini içeriyor. Danışmanlık sürecine devam edecek STK’larla seçecekleri bir proje veya programın sosyal etki odaklı tasarım, uygulama ve ölçme metodolojilerini geliştirmek üzere birebir danışmanlık çalışması yürütülecek. 

Geçtiğimiz yıl İzmir ve İstanbul’da düzenlenen atölyeler Diyarbakır’ın ardından, Samsun ve Ankara ile devam edecek. Gelecek dönemde Samsun ve Ankara atölyelerinin başvuruları açılacak.

Başvuru ve Koşullar

Programa maksimum 25 STK/inisiyatif/platform/forum/topluluk kabul edilecek.

Katılım durumunuzu, soru ve önerilerinizi ozturk@yada.org.tr adresine e-posta olarak ulaştırabilirsiniz.

Tarih : 2 Haziran 2020

Saat   : 10:00-17:00

Şehir: Diyarbakır

Başvuru formu için tıklayınız

İletişim ve detaylı bilgi için:

Elif Öztürk

ozturk@yada.org.tr