Öğretmenler İçin Kültürlerarası Öğrenme Atölyesi

27 Şubat 2020
Türkiye Kardeşleri Yurt İçi Değişim Programı 2020 Bahar Dönemi, Türkiye’nin dört bir yanından öğretmenleri 17-18 Nisan 2020'de Aydın'da düzenlenecek Öğretmenler için Kültürlerarası Öğrenme Atölyesi'nde bir araya getiriyor! 

İki gün sürecek atölyenin non-formal eğitim metotlarıyla geliştirilen oturumlarında katılımcılar kültürlerarası öğrenme alanında bilgi edinecek ve farkındalıklarını artıracak, aynı konulara ilgi duyan meslektaşlarıyla tanışma ve beraber çalışma şansı elde edecek ve kendi sınıflarına uygulayabilecekleri örnek eğitsel uygulamaları öğrenecekler. Aynı zamanda öğretmenler, Türkiye Kardeşleri’ni sahada gözlemleyerek, programın gençlere kazandırdığı yetkinlikleri keşfedebilecek ve programın güçlenmesi ve etkisinin yaygınlaşması için yeni kapılar aralayabilecek. 

Türkiye Kardeşleri dahilinde gerçekleştirilecek atölyede, öğretmenlerin iki gecelik konaklama ve yeme-içme masrafları program bütçesinden karşılanacak. 17 Nisan Cuma günü başlaması ve 18 Nisan Cumartesi günü bitmesi planlanan atölye için katılımcıların ulaşımlarını kendilerinin organize etmesi beklenmekte. Talep bildirilmesi durumunda, programda hedeflenen öğrenci sayısına ulaşılmasının ardından bütçe yeterliliği göz önünde bulundurularak, öğretmenlere ulaşım desteği de sunulabilecek. Başvurularının ardından başvuru sahipleriyle iletişime geçilerek diğer detaylar hakkında bilgilendirme yapılacak. 

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 29 Mart 2020 – 23:59 

Atölye ile ilgili tüm sorularınız için yusuf@afsgonulluleri.org adresinden mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler