Sivil toplum ve Medyada Yeni Arayışlar: Sivil Toplum Medya Görünürlüğü Arama Konferansı

YADA Vakfı ve Sivil Sayfalar olarak, yaptığımız araştırma bulgularımızı sizlerle paylaşmak, sivil toplum ve habercilik üzerine tartışmak, sivil toplum meselelerinin medyadaki görünürlüğünü artırmak, medya ve sivil toplumun beraber etkin çalışması adına neler yapılabilir üzerine hep birlikte konuşmak için sizi 18 Şubat Salı günü İstanbul’da düzenleyeceğimiz etkinliğimize davet ediyoruz.

YADA Vakfı, sivil toplumun etkisi üzerine çalışıyor, sivil toplum meselelerini karar vericilere ve yurttaşlara görünür kılmaya gayret ediyor. Sivil toplumun içine kapanma halinin aşılmasına ve etkisinin artmasına katkıda bulunmak amacıyla kurdukları Sivil Sayfalar ile sivil toplum haberciliği yaparak; sivil toplumun tecrübesini medyaya, kamu yönetimine, siyasete, kanaat dünyasına ve diğer STK’lara görünür kılmayı amaçlıyor.

Birleşmiş Milletler Demokrasi Fonu (UNDEF) desteğiyle yürüttükleri “Türkiye’de Sivil Toplum Diyaloğunun Güçlendirilmesi” projesi kapsamında sivil toplumun medyadaki görünürlüğünü analiz ettikleri bir araştırma çalışması gerçekleştirildi. 

Araştırma bulgularını sizlerle paylaşmak için düzenlediğimiz etkinliğe davetlisiniz!

Tarih : 18 Şubat 2020, Salı

Saat : 09:00- 14:00

Mekan : Taksim Nippon Hotel

  • Etkinlik; sivil toplum ve medya mensuplarının katılımına açıktır. Katılacak medya mensupları yalnızca katılımcı olarak yer alabilecektir. Etkinlik esnasında çekim yapılmayacaktır. 
  • Katılımcı sayısı limitlidir. Lütfen katılmak için linkteki formu doldurunuz.
  • Özel ihtiyaçların başvuru formunda belirtilmesi gerekmektedir. 
  • Soru ve önerilerinizi ozturk@yada.org.tr adresine e-posta olarak ulaştırabilirsiniz.