YADA Vakfı, Bir Arada Yaşam: “Beraber Mümkün” Arama Atölyesine Davet Ediyor

Sivil toplumun farklı aktörleri arasındaki diyaloğun artırılması ve sivil toplumun etki kapasitesini artırmak için çalışmalar yürüten YADA Vakfı, 20 Ocak'taki atölye çalışmalarına davet ediyor.

YADA Vakfı, tüm bu etkinliklerde hem çalışma alanları hem de arka planları ve motivasyonları açısından oldukça farklı birçok kurumu bir araya getiriyor, birlikte müzakerenin ve hatta iş birliklerinin peşine düşüyor. Kimlik ve kültür gruplarıyla doğrudan çalışan, bu grupları temsil eden kişilerle çalışan sivil toplum kuruluşları arasındaki diyalog ve işbirliklerinin artırılması ve bu yolla bu kuruluşların etkisinin artırılması da önemli odak noktalarından biri oluyor.

Bu motivasyonla, AB Başkanlığı tarafından uygulanan Sivil Toplum Diyaloğu V Programı Sivil Toplum Diyaloğu V Programı kapsamında yürütülen “Türkiye ve AB’de Sivil Toplum Kuruluşlarının Çokkültürlülük Yaklaşımının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında Bir Arada Yaşam: “Beraber Mümkün” diyerek yola çıkıyor, farklı kimlik ve kültür gruplarının bir arada yaşam tecrübelerine odaklanacakları bir etkinlik serisi gerçekleştiriyor. Etkinlik serisine dair detaylar için buraya tıklayınız.

Proje kapsamında gerçekleştirilecek, birlikte yaşamın olanaklarının, önündeki engelleri ve birlikte mücadele alanlarının tartışılacağı arama atölyesine davetlisiniz.

Katılım için 15 Ocak 2020 17.00’a kadar bu linkteki formu doldurmanız gerekmekte. Bir kurumdan iki kişi katılım gösterebilir.

Tarih: 20 Ocak 2020, Pazartesi
Saat: 09.30-16.30
Şehir: Diyarbakır
Mekan: Detaylar süreçte paylaşılacaktır.

Not: Şehir dışı katılımların yol ve konaklama masrafları için bir kontenjan mevcuttur. Talebiniz esnasında yol ve konaklama konusunda destek talebiniz varsa iletmeniz gerekmekte.