YADA Vakfı Engellilerin Erişimini Hep Birlikte Konuşmak İçin Meydan’a Davet Ediyor

YADA Vakfı’nın sivil toplum kuruluşları arasında yeni bir diyalog ve müzakere modelini hayata geçirmek üzere düzenlediği Meydan Buluşmaları serisi “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” projesi kapsamında devam ediyor. Meydan bu kez 26 Aralık 2019’da engellilerin kente, mekana, eğitime, sağlığa ve kültür sanata erişimini konuşmak için İstanbul’da kuruluyor. 

Türkiye’nin meseleleri üzerine konuşmak, dinlemek, müzakere etmek ve biriktirmek için bir araya gelinen bu Meydan, “Engelli alanında çalışan STK’ların kendi arasında, diğer STK’larla ve paydaşlarla olan diyaloğunu, engellilerin haklara erişiminde tüm paydaşlar ve yerel yönetimlerin rolünü, engellilik üzerine hak temelli ve yardım temelli çalışan STK’ların perspektiflerini ve erişim meselesine yönelik çözümlerde paydaşların birlikte neler yapabileceğini” tartışmaya, farklı konuları farklı pencerelerden görmeye, birlikte keşfetmeye çalışmak üzere kuruluyor.

Proje Hakkında: Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve YADA Vakfı tarafından yürütülen “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” projesi, STK’ların politika oluşturma süreçlerine katkıda bulunmak, STK-Kamu-Özel Sektör ilişkilerini geliştirerek, bu sektörler arası diyaloğun güçlenmesini hedefliyor. 

Başvuru formu için tıklayın.

Tarih : 26 Aralık 2019, Perşembe

Saat : 09.00-16.00

Şehir : İstanbul

Mekan : Vodafone Park Etkinlik Alanı

Adres: Vişnezade Mah., Dolmabahçe Cad., 34357 Beşiktaş/İstanbul

Bilgi: Katılım durumunuzu, soru ve önerilerinizi ozturk@yada.org.tr adresine e-posta olarak ulaştırabilirsiniz. Başvuru formunu video ya da ses kaydı ile doldurabilirsiniz. Video ya da ses kaydı dosyalarını ozturk@yada.org.tr adresi ile ya da 05384564334 numarası ile paylaşabilirsiniz.

NOT: Etkinlik; STK’lar, girişimler, platformlar, akademi, yerel yönetimler gibi tüm paydaşlara açıktır. Medya katılımına kapalı olarak gerçekleştirilecektir. Limitli sayıda şehir dışı katılımcıların ulaşım ve konaklama masrafları karşılanacaktır.  Mekan fiziksel engellilerin erişimine uygundur, işitme engelli katılımcılar için işaret dili çevirisi sağlanacaktır. Özel ihtiyaçların başvuru formunda belirtilmesi gerekmektedir.