Birlikte Güçleniyoruz Buluşmaları’nın Son Durağı Karaman

11 Aralık 2019
Kadın Öz Savunma Akademisi (WSA), Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı’nın finansal desteğiyle sürdürdüğü “Birlikte Güçleniyoruz Buluşmaları” projesi kapsamında, üç şehirde 18-30 yaş arasındaki kadınlarla bir araya geldiği güçlenme atölyelerini düzenleyerek, katılımcılarla ortak üretim alanı olan dijital ağ çalışmaları yürütecek.

Birlikte Güçleniyoruz Buluşmaları’nın son durağı, 21 – 22 Aralık’ta Karaman’da gerçekleşiyor. Bartın buluşması kapsamında genç kadınların mental ve fiziksel güçlenmesini ve kadın dayanışmasını arttırmak amacıyla “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi”, “Cinsiyete Dayalı Ayrımcılıkla Mücadele”, “Fiziksel Öz Savunma Teknikleri” ve “Şiddet Türleri ve Şiddetle Mücadele” alanlarında modüller uygulanacak.

Tarih: 21 – 22 Aralık 2019

Atölye sırasında öğle yemekleri ve eğitim dokümanları program tarafından karşılanacaktır. Ücretsiz gerçekleşecek ve sadece Karaman’da bulunan kadın katılımcıların başvurusuna açık olan iki günlük atölyeye kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Başvuru İçin Son Tarih : 17 Aralık 2019, Salı, Saat: 23.59

Herhangi bir sorunuz olması durumunda womenselfdefenceacademy@gmail.com e-mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.