5. Hemzemin Konferansı 18 Aralık’ta Pera Müzesi’nde

Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası sosyal fayda iletişimi konferansı Hemzemin, 18 Aralık Çarşamba günü, Pera Müzesi’nde beşinci kez düzenleniyor. Alanında uzman konuşmacıları şirketler, sivil toplum kuruluşları, akademisyenler, medya mensupları ve iletişimcilerle bir araya getiren Hemzemin, Myra Ajans tarafından, Yada Vakfı'nın desteğiyle gerçekleşiyor.

“Daha iyi bir sosyal fayda iletişimi,” diyerek yola çıkan Hemzemin, 2019’da beşinci konferansında odağını sosyal fayda üretmek için yürünen yeni yollara, kullanılan yeni yöntemlere çeviriyor. 2019 Konferansı’nda Hemzemin sahnesi, sivil meselelerin, hak temelli taleplerin, kurumsal sosyal sorumluluk projelerindeki hedeflerin dile getirilmesinde ve çözümünde alışılageldik, geleneksel iletişim yöntemleri ve yapılanmaların dışında kalan iyi örneklere açılacak.

Kurumsal yapılanmaların dışında, inisiyatiflerin, enformel yurttaş girişimlerinin, platformların, yerel örgütlenmelerin sonuç alan kampanyalarına odaklanılacak. Interdisipliner metotları kullanan projelerin deneyimlerini seslendirmelerine olanak verilecek.

Sosyal girişimlerin ve şirketlerin sıkışan sivil alanda daha az kaynakla daha etkili sonuçlar aldıkları sosyal fayda projelerinden örneklerle taban hareketlerinin dinamik iletişimlerinin bir arada bulunmasının hedeflendiği 2019 Konferansı, bu örneklerin birbirlerinden ilham almasını sağlamayı umuyor.

Katılımın ücretsiz olduğu Hemzemin’de kontenjan 150 kişi ile sınırlı.

Kaydınızı yaptırmak için tıklayınız.