Facebook Dijital Gazetecilik Eğitimi Başlıyor

Habitat Derneği, Facebook ve Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü iş birliğiyle hayata geçirilen Dijital Gazetecilik Projesi eğitimleri başlıyor!

Türkiye’de gazeteci ve gazetecilik öğrencilerini dijital gazetecilik, sosyal medya platformları ve hikayeleştirme konularında desteklemeyi amaçlayan Dijital Gazetecilik Projesi kapsamında ilk eğitimler Kasım ve Aralık aylarında aşağıda belirlenen tarihler arasında gerçekleştirilecektir. Gazeteciler, Gazetecilik ve Yeni Medya Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde, “Haber Yayıncıları ve Facebook, Kitlenize Ulaşmak için Facebook, Haberler için Instagram ve Gazeteciler için Güvenli Facebook” başlıklarından oluşan müfredata göre eğitimler verilecektir.

Mesleki gelişimine katkı sağlamak ve dijital dönüşüme ayak uydurmak istiyorsanız, başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

2019 Eğitim Takvimi:

  • 25 Kasım 2019
  • 29 Kasım 2019
  • 14 Aralık 2019
  • 15 Aralık 2019
  • 18 Aralık 2019

Eğitimin detayları

İstanbul’da Facebook İstasyon’da ücretsiz olarak verilecek eğitimler yarım gün sürecektir. Başvurusu olumlu sonuçlananlara geri dönüş yapılacaktır.

Eğitimin programında neler var?

Haber Yayıncıları ve Facebook

Kitlenize Ulaşmak için Facebook

Haberler için Instagram

Gazeteciler için Güvenli Facebook

Son başvuru tarihi: 18 Kasım 2019 (Saat – 18:00)

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için dijitalgazetecilik@habitatdernegi.org adresine mail atabilir ya da 0212 265 33 14/15 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.