STK’lar İçin Gönüllü Yönetimi Ve Motivasyon Başlıklı CIES STK Clinique Eğitimi Başvurularını Alıyor

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yürütülen STK Clinique eğitimleri ‘STK’lar için Gönüllü Yönetimi ve Motivasyonu’ ile devam ediyor. Eğitim, 16 Nisan 2019 tarihinde verilecek.

Eğitimin ilk kısmında; TEMA Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Başak Yalvaç Özçağdaş, gönüllülerle çalışma ve gönüllü motivasyonu konusuna bir giriş yapacak ve örneklerle konuyu anlaşılır kılacak. İkinci bölümde, gönüllü yönetimi ve motivasyonu konusunda uygulama temelli bir atölye çalışması yapılacak.

STK Clinique, STK çalışanları, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor ve bu grupların katılımını teşvik ediyor. ‘STK’lar için Gönüllü Yönetimi ve Motivasyonu’ eğitimi, Kadir Has Üniversitesi’nde verilecek. Bu, 24. STK Clinique eğitimi olacak.

‘İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlenmesi’’ projesi  kapsamında düzenlenen eğitimler, katılımcılar ve eğitimciler için bir diyalog platformu yaratıyor. STK Clinique programları bunun yanı sıra kendini yenileyen, deneyimli eğitmenlerle tanışma, onların  bilgi ve vizyonlarından ilham alma fırsatı sunuyor.

Başvuru İçin: https://goo.gl/forms/50c8lvsCNZX2bSmM2

Son Başvuru Tarihi: 7 Nisan 2019