Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi

Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi, 2 Mart 2019 tarihinde İstanbul’da Büyükçekmece Belediyesi ve Küresel Çevre Derneği (GEO) ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar kapsamında Avrupa Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Büyükçekmece Belediyesi’nin koordinatör GEO’nun da ortak olduğu “Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Yenilikçi İstihdam Merkezi” projesi, sürdürülebilirliği ve çevresel duyarlılığı ön planda tutan bir istihdam merkezi olmayı, mevcut yeşil iş fırsatları özelinde gençlere danışmanlık sağlayarak istihdam yolunda kolaylaştırıcı bir rol oynamayı amaçlıyor. Proje hakkında ayrıntılı bilgi almak için site.greenovate.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

Projenin yaygınlaştırılması adına düzenlenecek olan bu zirvede; hem projede üretilen eğitim modülleri, materyalleri ve bugüne kadar yapılan tüm çalışmalar tanıtılacak hem de Uluslararası Yeşil Girişimcilik Fikir Yarışması’nın finali gerçekleştirilecek. Finale kalan 15 farklı ekip, yeşil iş fikirlerini/ürünlerini jüriye karşı sunacak ve yarışma kapsamında verilen ödülleri kazanmaya çalışacaklar.

Ayrıca zirveye katılan tüm katılımcılar; Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Yenilikçi İstihdam Merkezi projesi kapsamında Avrupa’da bir ilk olarak üretilen, Yeşil Girişimcilik Eğitim Modülü Kitapçığı’na ve diğer tüm proje çıktılarının da içinde bulunduğu IGEC Box’a sahip olacaklar.

NOT: Zirve dili Türkçe olup, zirve sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek. Zirve ve yarışma içerisinde yer alan yabancı katılımcılara da çeviri desteği sağlanacak. İstanbul dışından gelecek katılımcıların konaklaması Büyükçekmece Belediyesi tarafından sağlanacak ve ulaşım masraflarının da belirli bir bölümü karşılanacak. Ayrıca tüm gün sürecek olan zirvede; tüm katılımcılara öğle yemeği ve kahve arası verilecek. Zirve kapsamında ulaşım, konaklama, program gibi tüm konuların yer aldığı bilgilendirme paketi, başvurusu onaylanan katılımcılara gönderilecek.

Zirve hakkında sorularınızı; igecka2@gmail.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 25 Şubat 2019 

Uluslararası Yeşil Girişimcilik ve Kariyer Zirvesi’ne katılmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Katılım için tıklayınız.