ÖRAV Sohbetleri’nde Şubat Ayının Konusu Galaksi’nin Derinlikleri

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV) her ay konusunda bir uzmanı ağırladığı etkinliği “ÖRAV Sohbetleri”nin Şubat ayı konuğu Boğaziçi Üniversitesi İklim Değişikliği ve Politikaları Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz olacak. Fizik profesörü Levent Kurnaz geçen Ekim ayında okurlarıyla buluşan yeni kitabı Astronomi’den yola çıkarak, gökyüzünü, astronominin gelişimini ve Güneş Sistemiyle ilgili ilgi çekici bilgileri katılımcılarla paylaşacak. Etkinlik, 27 Şubat Çarşamba günü saat 18.30 – 20.00 arasında SALT Galata’da gerçekleşecek.

Prof. Dr. Kurnaz ÖRAV Sohbetleri kapsamında, insanların tarihin başından beri en fazla ilgilendikleri bilim dallarından birisi olan astronomiyi, Güneş’ten başlayarak yıldızlar, galaksiler ve evrendeki kara delikler gibi diğer ilginç gök cisimlerini fen alanlarından olmayanlar için bile aydınlatıcı bir dilde dinleyicilere aktaracak.

ÖRAV, 2008 yılından bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. 3 senedir düzenlediği “ÖRAV Sohbetleri” etkinliği ile de katılımcı öğretmenleri, farklı sektörlerden gelen; meslekleri, hobileri, tutku ve azimleriyle kendilerini bulundukları yerden ileriye taşımayı başarmış kişilerle buluşturmayı amaçlayan Vakıf, bu sohbetlerle katılımcı öğretmenlerin farklı vizyonlarla tanışmasına, etkinlik sonunda kendi hayatlarına ilham verecek, onları motive edecek kazanımlarla ayrılmalarına ortam sağlamayı hedefliyor.

27 Şubat 2019, Çarşamba günü ücretsiz düzenlenecek olan ve kontenjan sınırı bulunan ÖRAV Sohbetleri’ne kayıt yaptırmak için aşağıdaki linke girişi yapmak yeterli oluyor.

https://bit.ly/2E7Qru4

Daha fazla bilgiye Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 0212 514 90 40 numaralı telefon hattından ulaşılabiliyor.