TEMA Vakfı Iğdır’da Gönüllü İl Temsilcisi ve İlçe Sorumluları Arıyor

TEMA Vakfı’nın Iğdır’daki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek, okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve Iğdır’da olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek, gönüllü adaylar, fotoğraflı özgeçmişlerini 10 Şubat 2019 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine gönderebilirler.

TEMA Vakfı ufuk ve hedeflerini benimsemiş, Tercihen 30 yaşından büyük, Aktif sorumlu yurttaş olarak, çevre sorunlarının çözümünde rol almak isteyen elemanlar arıyor.

TEMA konuyla ilgili açıklamasında, “Gönüllü olarak TEMA Vakfı’nın Iğdır’daki faaliyetlerini yürütecek ve TEMA Vakfı’nı temsil edebilecek,Okuyan, araştıran, çevre sorunlarına karşı duyarlı ve Iğdır’da olan çevre aktivitelerinde etkin olarak yer alabilecek,”Çalışmalara zaman ayırabilecek, gönüllülerle birlikte ve ‘gönüllü olarak’ çalışmaktan keyif alan,”TEMA Vakfı’nın değerleri doğrultusunda başta topraklarımız olmak üzere tüm doğal varlıkları koruma mücadelemizde bize gönüllü olarak destek verebilecek Iğdır İl Temsilcisi ve İlçe Sorumluları arıyoruz. İlgilenen gönüllü adaylarının fotoğraflı özgeçmişlerini 10 Şubat 2019 tarihine kadar gonullu@tema.org.tr adresine göndermesini rica ederiz” çağrısında bulundu.

TEMA, bu çağrının personel alımı ilanı olmayıp, gönüllülük esasına bağlı olarak destek verebilecek ‘gönüllü’ adaylarına yönelik bir duyarı olduğuna da dikkat çekti.