“Siyasette LGBTİ+ Görünürlüğü Için Lobicilik Ve Kampanya Yönetimi”

SPoD, 17-18 Kasım tarihlerinde İstanbul’da “Siyasette LGBTİ+ Görünürlüğü için Lobicilik ve Kampanya Yönetimi” eğitim kampı düzenliyor.    

SPoD (Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği) olarak 2012 yılından bugüne “Siyasi Katılım” alanında sürdürdüğümüz çalışmaların (LGBTİ+ Siyasi Temsil ve Katılım Platformu, Yerel Seçimler Kampanyası, Mecliste LGBTİ+ Kampanyası, LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolü) devamı niteliğinde olan “Siyasette LGBTİ+ Görünürlüğü için Lobicilik ve Kampanya Yönetimi” eğitimi ile yaklaşan 2019 yerel seçimlerinde  LGBTİ+ kapsayıcı politikaların geliştirilmesini, LGBTİ+’ların açık kimlikleriyle, seçilebilir yerlerden aday olmalarına ve seçilmelerine destek olmayı, bu alanda gerekli kamuoyu gücünü harekete geçirmeyi hedeflemekte.

Nasıl Başvurabilirim?

Aşağıdaki kayıt formunu doldurarak, 15 Ekim 2018, 17:00’a kadar başvurabilirsiniz.

BAŞVURU FORMU

Ulaşım ve Konaklama

17 Kasım Cumartesi ve 18 Kasım Pazar tarihlerinde iki tam gün olarak gerçekleşecek eğitim için;

– İstanbul içi katılımcıların kendi ulaşım ve konaklamalarını karşılamaları beklenmekte.

– İstanbul dışı katılımcıların şehirlerarası ulaşım (uçak veya otobüs) ve İstanbul’da konaklama (16 Kasım Cuma ve 17 Kasım Cumartesi geceleri) masrafları karşılanacaktır. 16 Kasım Cuma akşamı otele giriş yapmanız bekliyor. Dönüş biletleriniz 18 Kasım Pazar akşamı, eğitim bitiş saatine göre ayarlanacaktır.

17 Kasım Cumartesi akşamı katılımcılar ve konuklar için bir akşam yemeği düzenlenecektir.

İstanbul dışı katılımcılarımızın gidiş-dönüş biletlerini / biniş kartlarını saklamaları ve iletmeleri gerektiğini şimdiden hatırlatmak isteriz.

Taslak programı, toplantı salonu ve konaklamayla ilgili bilgileri, katılımcıları belirledikten sonra sizlerle paylaşılacak.

Toplantı Heinrich Böll Stiftung tarafından desteklenecektir.

Kaynak: SpodLGBTİ