Yerel Ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı

Sizinle 10 – 14 Eylül 2018 tarihleri arasında Hüsnü M. Özyeğin Vakfı ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan “Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifika Programı”nın duyurusunu paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Bu yıl 5’incisini düzenleyeceğimiz Sertifika Programı, yerel ürünlerin markalaşma stratejilerinin oluşturulması ve yönetilmesinden, kalkınma programlarının etki değerlendirmesi ölçümlemelerine dek kapsamlı bir içeriğe sahip. Alanında yetkin akademisyenler tarafından verilecek derslerin dışında, program “Yerel Ürünlerin Markalaşma Stratejileri ve Deneyimleri” paneline ve “Kooperatifçilikte Kamunun Sorumluluğu, Rolü ve Sınırları – Araç Seti Oluşturma” atölye çalışmasına ev sahipliği yapacak. Bursa gezisi de, katılımcılara örnek çalışmaları yerinde gözlemlemek için olanak sağlamış olacak.

Program sonunda katılımcılar Özyeğin Üniversitesi Yerel ve Kırsal Kalkınma Uzmanlık Eğitimi Sertifikası’nı almaya hak kazanacaklardır.

Sertifika programını kurumunuzun çalışanları için değerlendirmeyi düşünürseniz son başvuru 31 Ağustos 2018 Cuma günüdür.

Sorularınız için murat.bayramoglu@hmov.org adresine e-posta gönderebilirsiniz.