#KaleTalks Uygar Özesmi’yi ağırlıyor!

07 Kasım 2017
Kale Grubu mart ayında başlattığı KaleTalks isimli sohbet serisinde, ezber bozan vizyoner kişileri kendi hayat hikâyelerini ve deneyimlerini paylaşmak üzere her ay Levent’teki binasındaki konferans salonunda ağırlamaya devam ediyor. #KaleTalks’ta kasım ayında ise “Geleceğimizi Kurtarmak: Good4Trust ile Tüketim Yerine Türetim Ekonomisi” konuşması ile Uygar Özesmi ‘ yi ağırlayacak. 14 Kasım 2017 saat: 18:00 Kale Holding Binası […]

Kale Grubu mart ayında başlattığı KaleTalks isimli sohbet serisinde, ezber bozan vizyoner kişileri kendi hayat hikâyelerini ve deneyimlerini paylaşmak üzere her ay Levent’teki binasındaki konferans salonunda ağırlamaya devam ediyor. #KaleTalks’ta kasım ayında ise “Geleceğimizi Kurtarmak: Good4Trust ile Tüketim Yerine Türetim Ekonomisi” konuşması ile Uygar Özesmi ‘ yi ağırlayacak.

14 Kasım 2017 saat: 18:00
Kale Holding Binası
Büyükdere Caddesi Kaleseramik Binası 34330 Levent İSTANBUL

Katılmak için formu doldurunuz.

Uygar Özesmi Kimdir ?

Good4Trust.org’un yani ekolojik ve sosyal açıdan adil bir gelecek yaratmak isteyen insanların bir araya geldiği bir türetim ekonomisi sisteminin kurucusu ve kışkırtıcısı. Uygar, 2012’de Türkiye’de Change.org’u kurdu ve 2017’ye kadar Doğru Avrupa ve Batı Asya Direktörü olarak çalıştı. Daha önce Greenpeace Akdeniz Genel Direktörü (2008-2012) ve TEMA Vakfı Genel Müdürü (2006-2008) görevlerini yürüttü. BirdLife’ın Türkiye ortağı olan Doğa Derneği’nin 2002 yılında kurucu başkanlığını yaptı ve Sivil Toplum Geliştirme Merkezi’nin de kurucuları arasında yer aldı. Sivil toplumda görev almadan önce Fulbright bursulusu olarak çevre bilimlerinde Ohio State Üniversitesi’nde master ve MacArthur burslusu olarak Minnesota Üniversitesi’nde koruma biyolojisi, kalkınma ve sosyal değişim konusunda doktora yaptı, Devlet Bakanı Adnan Kahveci’nin danışmanlığını, Erciyes Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü kuruculuğunu yaptı (2000-2004) ve New York’ta Birleşmiş Milletler Kalkınma Programında çevre uzmanı olarak çalıştı (2004-2006). Good4Trust.org yanında Türkiye’nin ilk kitle kaynak projesi olan kusbank.org’u 2001 senesinde kurdu, 100’ün üzerinde bilimsel yayını ve bir kitabı olan Dr. Özesmi’nin Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilirlik Merkezinde dersi ve Açık Radyo 94.9’da hafta içi her akşam programı devam ediyor.