Kadına Şiddete Karşı Müslümanlar İnisiyatifi, tüm kadınları dayanışma etkinliğine davet ediyor

22 Ağustos 2017
Kadına Şiddete Karşı Müslümanlar İnisiyatifi (KŞKMİ), tüm kadınları dayanışma etkinliğine davet ediyor. KŞKMİ’nin duyurusu şöyle: 2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz çalışmaları sizlere anlatmak, emeğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Kadına Şiddete Karşı Müslümanlar olarak büyüttüğümüz mücadeleye daha enerjik ve daha güçlü devam edebilmek için hazırladığımız dayanışma etkinliğine tüm kadınları davet ediyoruz. KŞKMİ serüvenini özetleyen kısa film gösterimimiz, […]

Kadına Şiddete Karşı Müslümanlar İnisiyatifi (KŞKMİ), tüm kadınları dayanışma etkinliğine davet ediyor. KŞKMİ’nin duyurusu şöyle:

2013 yılından bu yana sürdürdüğümüz çalışmaları sizlere anlatmak, emeğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz.  Kadına Şiddete Karşı Müslümanlar olarak büyüttüğümüz mücadeleye daha enerjik ve daha güçlü devam edebilmek için hazırladığımız dayanışma etkinliğine tüm kadınları davet ediyoruz.

KŞKMİ serüvenini özetleyen kısa film gösterimimiz, el emeğimiz yemeklerle kuracağımız kermesimiz ve müzik dinletisine hepinizi bekliyoruz!

Tarih: 26 Ağustos Cumartesi
Saat: 16:00
Yer: MEDAK – MEDİKAL ARAMA KURTARMA DERNEĞİ
Eğitim Mh. Eylül Sk. Bektaş Plaza No: 9 Kat: 4 Hasanpaşa-Kadıköy/İstanbul