Daha İyi Bir Gelecek İçin Mola

Türkiye’nin yaratıcı beyinleri bu yıl ikinci kez yine İzmir Urla’da Hack’n Break Vol.2 Açık İnovasyon Kampı’nda bulaşacak. Doğayla iç içe yeni fikirlerin konuşulacağı ve destekleneceği kampa, üç bine yakın katılım bekleniyor. Türkiye’nin yaratıcı, tasarımcı, yazılımcı, geliştirici beyinleri daha iyi bir gelecek için bu yıl da kısa bir mola verecek… Açık İnovasyon Derneği tarafından geçen yaz […]

Türkiye’nin yaratıcı beyinleri bu yıl ikinci kez yine İzmir Urla’da Hack’n Break Vol.2 Açık İnovasyon Kampı’nda bulaşacak. Doğayla iç içe yeni fikirlerin konuşulacağı ve destekleneceği kampa, üç bine yakın katılım bekleniyor.

Türkiye’nin yaratıcı, tasarımcı, yazılımcı, geliştirici beyinleri daha iyi bir gelecek için bu yıl da kısa bir mola verecek… Açık İnovasyon Derneği tarafından geçen yaz geniş bir katılımla ilki gerçekleştirilen Açık İnovasyon Kampı bu yıl da kapılarını “bir sözü olan tasarımcılara, üretimini paylaşmak isteyen yazılımcılara, bir fikri gelenlere” açmak için hazırlanıyor…

II.HacknBreak  Açık İnovasyon Kampı ve Konferansı 19 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Ağustos’a kadar sürecek. Geçen yıl bin kişilik nitelikli bir katılımcı kitlesiyle, “Daha iyi bir gelecek için mola” mottosuyla gerçekleştirilen, Türkiye’nin ilk açık İnovasyon Kampı ve Konferansı, bu yıl da Türkiye’nin her yerinden teknoloji geliştiricisi ve tasarımcılarını Urla’da buluşturacak.

Bir de konferans var…

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknopark İzmir yerleşkelerinde ve İzmir Yarımadası’nın doğal ve kültürel bölgelerinde düzenlenecek olan etkinlik, geleceğin teknolojileri, tasarım ve toplumunun  konuşulduğu yüzün üzerinde, Hackhathon, ideathon, konferans, workshop, eğitim, seminer, sektörel ve kültürel geziyi barındırıyor.  25 Ağustos günü ise Açık İnovasyon Konferansı, önemli sektör liderleri, kamu kurumu ve stk temsilcilerinin katılımıyla 30’a yakın konuşma gerçekleşecek.

Hem üretim hem tatil

Etkinlikte, sabah sporu, kitesurf, windsurf, yüzme sporları, bisiklet ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteler de gerçekleşecek. Ayrıca katılımcılar, konu uzmanlarıyla bağ gezileri, köy gezileri ve gastro turlar gibi mikro etkinliklere de katılabilecek.

Akşam saatlerinde ise tüm katılımcıların keyifli ve deneyim paylaşımına yönelik zaman geçirmelerine yönelik olarak Pecha Kucha ve İş Batırma Deneyimleri, müzik konserleri gerçekleşecek.

Bu yıl temiz enerji

Bu yıl temiz enerji, akıllı/otonom araçlar, endüstri 4.0, design thinking, robotik  ve yapay zeka konuları başta olmak üzere onlarca tema işlenecek. Bu temaların temsilcisi olan kişi ve kurumlar deneyimlerini etkinlik katılımcılarıyla paylaşacak.

Üç bin kişilik bir katılımın hedeflendiği HacknBreak’te, katılımcılar, iki farklı çadır konaklama alanı, öğrenci yurtları ve IYTE içerisinde bulunan Yaşam Merkezi’nde konaklayabilecek.

Katılım başvuruları sürüyor
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Teknopark İzmir’in evsahipliginde ve Açık İnovasyon Derneği tarafından düzenlenen HacknBreak’in ayrıntılı programı http://hacknbreak.com/program-2017 adresinde yayınlanıyor.

Etkinlik, Zorlu Holding, Havelsan, AirTies, Ege İhracatçı Birlikleri, Vestel, Intel, SAP, TEMSA gibi yerli ve yabancı kurumların sponsorluğunda ve onlarca firma, STK, kamu kurumu ve topluluğun desteğiyle gerçekleşiyor.

Etkinlik katılımcısı olmak için 10 Ağustos tarihine kadar http://hacknbreak.com/sen-de-katil/ adresinden başvuru yapmanız yeterli.

Açık inovasyon  nedir?

Açık İnovasyon Derneği Başkanı Murat Küçükgirgin, Sivil Sayfaların sorularını yanıtladı. “Açık inovasyon nedir” sorusuna açıklık getiren Küçükgirgin, kamp ile ilgili de bilgi verdi.

https://www.youtube.com/watch?v=arMfUqiVMlI&feature=youtu.be

İlgili Yazılar

Tüm Haberler