Deniz Temiz Derneği’nden Çocuklar İçin Ücretsiz Sualtı Atık Sergisi ve Eğitim Atölyesi

Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA Haziran- Ekim ayları  arasında çocuklara yönelik ücretsiz sualtı atık sergisi ve eğitim atölyesi düzenliyor. Derneğin çağrısı şöyle: Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA Ailesi olarak VII. Sualtı Atık Sergisi ve Eğitim Atölyesi’nde çocuklarımızı ağırlıyoruz. 2017 yılı temamız “Sorumluluklarımı yerine getiriyorum, denizlerimi koruyorum” olarak belirlenmiştir. Haziran-­Ekim ayları arasında devam edecek olan sergide; temiz bir […]

Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA Haziran- Ekim ayları  arasında çocuklara yönelik ücretsiz sualtı atık sergisi ve eğitim atölyesi düzenliyor. Derneğin çağrısı şöyle:

Deniz Temiz Derneği/ TURMEPA Ailesi olarak VII. Sualtı Atık Sergisi ve Eğitim Atölyesi’nde çocuklarımızı ağırlıyoruz. 2017 yılı temamız “Sorumluluklarımı yerine getiriyorum, denizlerimi koruyorum” olarak belirlenmiştir. Haziran-­Ekim ayları arasında devam edecek olan sergide; temiz bir dünya ve temiz bir deniz için bireysel sorumluluklarını öğrenecek olan çocuklar, aynı zamanda iklim değişikliğine neden olan etmenleri öğrenecek. Türkiye’nin ilk Sualtı Atık Sergisi’ni ziyaret eden çocuklar, denizden çıkan nesneleri inceleme imkanı bularak deniz temizliğinin önemini daha iyi kavramış olacaklar.

Etkinlik süresi: 90 dakika

Yaş grubu: 6­-12 yaş

Kişi sayısı: 10 ile 40 arası kişilerden oluşan gruplar

Saatler (haftaiçi): 10.00­-11.30 veya 14.00­-15.30

Eğitimlere katılabilmek için önceden rezervasyon yapılması gerekmektedir. Eğitimler ÜCRETSİZ’dir. Rezervasyon için egitim@turmepa.org.tr adresine mail yazabilir veya 0216 310 93 01 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Kaynak