Türkiye’den Bisikletli Kadınlar Velo-city-conference’da!

Bisikletli Kadın İnisiyatifi kurucularından Seçil Öznur ve İzmir Süslü Kadınlar Bisiklet Turu bisiklet aktivisti Pinar Pinzuti Türkiye’den bisikletli kadınların hikayelerini Hollanda’da gerçekleşen Velo-city 2017 Konferansı’nda anlatacak. 80’den fazla ülkeden akademisyen, sivil toplum örgütü ve yerel yönetimin katıldığı, bisiklet odağında yaşanabilir şehirler için yapılan ve yapılabileceklerin tartışıldığı dünyanın en önemli buluşmalarından biri olan Velo-City 2017 Konferansı’nın açılışını […]

Bisikletli Kadın İnisiyatifi kurucularından Seçil Öznur ve İzmir Süslü Kadınlar Bisiklet Turu bisiklet aktivisti Pinar Pinzuti Türkiye’den bisikletli kadınların hikayelerini Hollanda’da gerçekleşen Velo-city 2017 Konferansı’nda anlatacak.

80’den fazla ülkeden akademisyen, sivil toplum örgütü ve yerel yönetimin katıldığı, bisiklet odağında yaşanabilir şehirler için yapılan ve yapılabileceklerin tartışıldığı dünyanın en önemli buluşmalarından biri olan Velo-City 2017 Konferansı’nın açılışını Hollanda Kralı yaptı. Seçil Öznur, bugün saat 15.30’daki “Cycling and Gender – Stories of Empowerment” başlıklı panelin Pinar Pinzuti ile birlikte konuşmacıları arasında.

Kaynak: Gizem Kendik