Avrupa Kalkınma Günleri 7- 8 Haziran tarihlerinde Brüksel’de

2006 yılından bu yana Avrupa’nın önde gelen kalkınma platformu olan Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Avrupa Kalkınma Günleri (EDD), 7-8 Haziran 2017 tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilecek. Avrupa Kalkınma Günleri 2017 (European Development Days), mevcut küresel kalkınmanın içinde bulunduğu zorlu koşulların  çözümüne yönelik en acil ve en yeni küresel stratejiyi teşvik etmeyi  ve  yoksulluğun üstesinden gelecek […]

2006 yılından bu yana Avrupa’nın önde gelen kalkınma platformu olan Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Avrupa Kalkınma Günleri (EDD), 7-8 Haziran 2017 tarihlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilecek.

Avrupa Kalkınma Günleri 2017 (European Development Days), mevcut küresel kalkınmanın içinde bulunduğu zorlu koşulların  çözümüne yönelik en acil ve en yeni küresel stratejiyi teşvik etmeyi  ve  yoksulluğun üstesinden gelecek kalkınma aktörleriyle özel sektör katılımcılarını bir araya getirmeyi amaçlıyor.

Forum boyunca uluslararası kalkınma politikalarında özel sektörün rolü tartışılacak ve katılımcılar bu roller konusunda bilgilendirilecek. Özel sektör katılımının hedefleri arasında, kapsayıcı büyümenin teşvik edilmesi, özellikle kadınlar ve gençler için iyileştirilmiş yaşam koşullarına yol açan iyi işler yaratılmasının teşvik edilmesi bulunuyor. Bu hedefle birlikte etkinlik küresel politikayı şekillendirebilir, kalkınma aktörleriyle bilgi ve deneyim paylaşımı sağlayabilir ve yenilikleri teşvik edilebilir.

Dünyanın her yerinden katılımcılara açık olan etkinlik ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.