İHH Bartın`dan Suriye`ye 25 ton un

23 Kasım 2015
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı’nca ülke genelinde başlatılan, ‘Acil Una İhtiyaç Var’ kampanyası kapsamında Bartın’da toplanan 25 ton un, TIR ile Suriye’ye ulaştırılmak üzere Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ne gönderildi. Bartın Valiliği önünde düzenlenen törende konuşan İHH Bartın Temsilcisi Selami Ünsal, Suriye sınırındaki mülteci kamplarında gıda sorununa karşı, ‘Acil Una İhtiyaç Var’ kampanyası başlatıldığını […]

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı’nca ülke genelinde başlatılan, ‘Acil Una İhtiyaç Var’ kampanyası kapsamında Bartın’da toplanan 25 ton un, TIR ile Suriye’ye ulaştırılmak üzere Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’ne gönderildi.

Bartın Valiliği önünde düzenlenen törende konuşan İHH Bartın Temsilcisi Selami Ünsal, Suriye sınırındaki mülteci kamplarında gıda sorununa karşı, ‘Acil Una İhtiyaç Var’ kampanyası başlatıldığını hatırlatarak, “Kampanyaya ilimizden de destek vermek amacı ile bu organizasyonu düzenledik. Kış kapıda. Mülteciler, evsizler, kimsesizler, muhtaçlar için zor günler başlıyor. Yüz binlerce kişinin sığındığı Suriye mülteci kamplarında gıda sıkıntısı baş gösterdi. Türkiye’nin her tarafından gönderilen yardımlar, Kilis ve Hatay Reyhanlı’da bulunan İHH Koordinasyon ofisleri aracılığı ile Suriye halkına ulaştırılıyor. Biz de bugün buradan İHH İnsani Yardım Vakfımızın Reyhanlı’daki görevlilerine teslim edilmek üzere 25 ton unu TIR ile yolcu ediyoruz. Az çok katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Kaynak DHA-Bartın
Etiketler