Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu Başvuruları Bekliyor

Hrant Dink Vakfı, Gümrü Gençlik Girişim Merkezi işbirliği ile, iki komşu ülke halkları arasında doğrudan temasları artırmaya ve her alanda işbirliklerini teşvik etmeye devam ediyor.

Sınırları Aşıyoruz programı kapsamında yürütülen Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu, 2017-2019 döneminde Birleşik Krallık Hükümeti Çatışma, İstikrar, Güvenlik Fonu desteği ile 150 kişinin daha belirli bir amaç ve program doğrultusunda komşu ülkeye yapacakları ziyaretlerin gidiş-dönüş seyahat masraflarını karşılamaya devam edecektir.

Siz de, hemen yanı başınızdaki komşu ülkenin farklı kültürlerini daha yakından tanıyabilir, çalıştığınız alanda yeni işbirliği imkânlarını keşfedip sınırları aşmanın heyecanını yaşayabilirsiniz. Hrant Dink Vakfı tarafından Nisan 2014’te başlatılan Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu’ndan bugüne kadar 590 kişi yararlanmaya hak kazandı. Birçok farklı şehirden müzik grupları, mimarlık, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi öğrencileri, kadınların güçlendirilmesi alanında çalışan sivil toplum gönüllüleri, yönetmenler, fotoğrafçılar, müzisyenler, araştırmacılar, gastronomi alanından uzmanlar ve daha birçok farklı faaliyet alanından kişiler, Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu ile komşu ülkeyi ziyaret etme fırsatı buldular.

Başvuru yapmadan önce, Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu Yönetmeliği‘ni mutlaka okuyunuz. Seyahat Fonu yararlanıcılarının, komşu ülke ile ilgili izlenim ve deneyimlerine ulaşmak için ‘Sınırları Aşıyoruz’ internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için lütfen bizimle iletişime geçiniz: travelgrant@hrantdink.org

Son başvuru: 1 Ağustos 2018 – Şimdi Başvurun

Başvuru Dönemleri Son Başvuru Tarihleri Yararlanıcıların Açıklanacağı Tarih
16. 1 Ağustos 2018 20 Ağustos 2018
17. 1 Kasım 2018 20 Kasım 2018

Desteklenecek Seyahat Tarihi Aralıkları
Haziran – Ağustos 2018
Eylül – Kasım 2018
Aralık 2018 – Şubat 2019

Kaynak: hrantdink.org