2014-2020 Karadeniz Havzası Programı Birinci Teklif Çağrısı Proje Yazma Etkinlikleri

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Ulusal Otorite görevini yürüttüğü 2014-2020 ENI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı’nın birinci teklif verme çağrısı 31 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Bu çerçevede, Programın yönetim makamı olan Romanya Bölgesel Kalkınma Kamu Yönetimi ve AB Fonları Bakanlığı, ulusal otoritesi olan Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Komşuluk Aracı Sınır Ötesi İş Birliği Programları […]

Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Ulusal Otorite görevini yürüttüğü 2014-2020 ENI Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İş Birliği Programı’nın birinci teklif verme çağrısı 31 Ocak 2017 tarihinde yayınlanmıştır. Bu çerçevede, Programın yönetim makamı olan Romanya Bölgesel Kalkınma Kamu Yönetimi ve AB Fonları Bakanlığı, ulusal otoritesi olan Avrupa Birliği Bakanlığı ve Avrupa Komşuluk Aracı Sınır Ötesi İş Birliği Programları Teknik Destek (TESIM) ekibi tarafından teklif çağrısı kapsamında proje hazırlamaya yönelik 14 Mart 2017 tarihinde İstanbul’da ve 16 Mart 2017 tarihinde Sinop’ta ekli gündemle eğitimler düzenlenecektir.

Proje hazırlama eğitimlerine katılmak isteyenlerin goo.gl/forms bağlantısından 8 Mart 2017 tarihine kadar etkinliğe kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Söz konusu etkinliğe proje fikri olan, Program kapsamında daha önce yapılan etkinliklere katılan ve AB projeleri yazma ve uygulamasında görevli kişilerin katılımının sağlanması önem arz etmektedir. Ayrıca, eğitimdeki bazı oturumlar İngilizce olacağından ve Türkçe-İngilizce simültane çeviri hizmeti verilmeyeceğinden, gerçekleştirilecek etkinliğe yeterli düzeyde İngilizce bilen personelin katılmasının uygun olacağı değerlendirilmektedir. Etkinlik yeri kesinleştiğinde yukarıda belirtilen bağlantıdan kayıt yaptıranlara ayrıca duyurulacaktır. Katılımcıların yol ve/veya konaklama giderleri için Bakanlığımız ve Program bütçesinden herhangi bir mali destek verilmemektedir.

Detaylı bilgi için http://cbc.ab.gov.tr

İlgili Yazılar

Tüm Haberler