WOW İstanbul Dünya Kadınlar Festivali’ne Davetlisiniz

WOW – Dünya Kadınlar Festivali İstanbul üçüncü edisyonu ile 2-3 Mart 2024 tarihlerinde, kentin kültür sanat hayatına yön veren ve İstanbul’un en önemli endüstri mirası yapılarından olan Beykoz Kundura’da! Festival, British Council tarafından Beykoz Kundura ortaklığı ve Birleşik Krallık merkezli WOW Vakfı iş birliği ile gerçekleştirilecek.

Sanatın özgün bakış açıları kazandırma gücüne dayanarak kültür ve sanat alanını sivil toplumla bir araya getiren WOW Festivalleri, kadın ve kız çocuklarını kutlayan, karşılaştıkları güçlükleri görünür kılan iş birliklerini teşvik etmeyi hedefliyor. Kapsayıcılığı esas alan yaratıcı alanlar kurmaya odaklanan festival, düşünme ve diyalog için eşsiz bir platform sunuyor.

WOW İstanbul, WOW Vakfı’nın metodolojisini takip ederek sunduğu güvenli platformda, sohbet, atölye, performans, yemek, müzik ve mentorluk yoluyla sanatın toplumsal cinsiyet eşitliği algısı üzerindeki olumlu etkisinden güç alan yaratıcı toplulukları ve yaratıcı sektörlerde çalışan profesyonelleri izleyici ile buluşturacak.

Detaylı bilgi ve kayıt için tıklayınız.

Festivale katılım ücretsizdir, kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler