Sağlık Hakkı Derneği Gönüllülerini Arıyor

Sağlık Hakkının Geliştirilmesi Projesi kapsamında sağlık hakkı alanındaki Türkçe materyallerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yürüten, Sağlık Hakkı Derneği gönüllülerini arıyor. Son başvuru tarihi 28 Kasım 2021.

Sağlık Hakkı Derneği, şu anda devam etmekte olan Sağlık Hakkının Geliştirilmesi Projesi kapsamında sağlık hakkı alanındaki Türkçe materyallerin geliştirilmesi konusunda çalışmalar yapıyor.

Aktivist, hekim, hemşire, hukukçu, psikolog, sağlık yöneticisi meslek profesyoneli ve öğrenciden oluşan 25 gönüllü ve yüzlerce destekçi ile çalışılıyor. Bu kapsamda örgütlü bir yapı ile hareket edilmesi daha büyük hedeflerin konulmasının ve gerçekleştirilmesinin önünü açıyor.

Sivil ve gönüllü çalışma motivasyonu ile ilerlemeyi amaçlayan Sağlık Hakkı Derneği, sağlık haklarının savunulmasıyla yakından ilgilenen, toplumsal farkındalığı önemseyen, aktivizm ruhunu içinde taşıyan kişilerle buluşmak istiyor.

Sağlık hakları ve sağlık okuryazarlığı konularında savunuculuk, farkındalık ve kapasite geliştirme çalışmaları yoluyla kurumlar ve bireyler için çalışan Sağlık Hakkı Derneği, bütün proje, içerik, kampanya ve çalışmalarını gönüllü desteği ile üretiyor. Sivil toplum, sosyal sorumluluk, savunuculuk ve sağlık disiplinlerinin etkileşimli çalıştığı; kendini bu alanda ifade etmek isteyen gönüllülerle birlikte değer üretmeyi hedefliyor.

Sağlık hizmetleri alanından gönüllülerin yanı sıra hukuk, mütercim-tercüman, dijital pazarlama, iletişim vb. gibi alanlarla ilgilenen gönüllülere ihtiyaç duyuyor.

Bu yolda Sağlık Hakkı Derneği ile beraber yürümek isterseniz buradan formu doldurabilirsiniz.

Gönüllülük Başvuruları İçin Son Tarih: 28 Kasım 2021 Pazar – 23:59