Renkli Kampüs 8. Dönem Başvuruları Açıldı!

Değiştiren Adımlar Derneği tarafından organize edilen Renkli Kampüs Sorumlu Liderlik ve Farkındalık Programı’nın 8. dönem başvuruları 30 Eylül 2020 tarihine dek sürecek.

2015 yılından bu yana Değiştiren Adımlar Derneği tarafından yürütülen Renkli Kampüs Sorumlu Liderlik ve Farkındalık Programı, üniversitelerde eğitim gören engelli ve engelsiz öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için ilham verici konuşmacılarla buluştuğu, katılımcıların bireysel donanımlarını çeşitli konularda düzenlenmiş modüller kanalıyla güçlendirmek, toplumda ve iş hayatında sosyal sorumluluk farkındalığı yüksek birer lider olarak rol almalarını sağlamak için tasarlanmış bir liderlik programı.

Katılımcılar bu program sırasında ulusal ve uluslararası kurumların insan kaynakları yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yakalamanın yanı sıra kalifiye staj ve istihdam olanaklarına ulaşmak için profil oluşturma, mülâkat yetkinliklerini artırmak için senede bir kez düzenlenen Kariyer Günü de dahil olmak üzere birçok fırsata sahip olurlar.

Ücretsiz olan programa kabul edilecek adaylar, başvuru sonrası yapılacak olan mülakat (lar) ile belirlenecek.

Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler