IMPACT2030 Türkiye Etki Konseyi Ağustos Ayı Buluşmasında Kadın İşi – Erkek İşi Ayrımı Konuşulacak

IMPACT2030 Türkiye Etki Konseyi her ay düzenlediği ve iş dünyası, Birleşmiş Milletler, akademi ile sivil toplumu bir araya getirdiği buluşmalarda toplumsal cinsiyet eşitliğiyle ilgili bir konuyu ele alıyor. 12 Ağustos 2020’de, 15.30’da çevrim içi düzenlenecek panelin konusu kadınların iş hayatına kazandırılmasındaki önemli engellerden birisi olan kadın işi - erkek işi ayrımını aşmak. 

Headline Diversity Kurucusu Arzu Pınar Demirel’in moderatörlüğündeki panelde Türkiye Etki Konseyi’ne üye olan şirketlerden MediaMarkt İnsan Kaynakları Direktörü Seçil Namruk, Microsoft Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Berna Yıldız ve Shell İnsan Kaynakları Direktörü Eda Güzeldemir Demiray Konuşmacı olarak katılacak. Üç sektörden başarılı örnek çalışmaların paylaşılacağı panel soru ve cevap bölümüyle tamamlanacak.

Katılım için buradan kayıt olabilirsiniz.

Konu: Kadın İşi – Erkek İşi Tarih Oluyor

Tarih: 12 Ağustos 2020

Saat: 15.30 -16.30

Yer: Çevrim içi

Moderatör: Arzu Pınar Demirel, Headline Diversity Kurucusu

Konuşmacılar:

– Seçil Namruk, MediaMarkt İnsan Kaynakları Direktörü
– Berna Yıldız, Microsoft Kurumsal Hizmetlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı
– Eda Güzeldemir Demiray, Shell İnsan Kaynakları Direktörü

IMPACT2030

Şirketler çalışanlarının becerilerini, deneyimini ve yaratıcılığını iyiliğin bir gücü olarak harekete geçirdiğinde, dünyayı değiştirebilirler.

IMPACT2030 özel sektör liderliğinde, çalışan gönüllülüğü alanında global bir girişimdir. Dünyanın önemli coğrafyalarında kurduğu Etki Konseyleri Birleşmiş Milletler’in 17 küresel amacından birisine odaklanır. 40 kuruluşun katıldığıTürkiye Etki Konseyi’nin odak amacı toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlamak, tüm kadınlar ve kız çocuklarını güçlendirmektir.

Bilgi:       impact2030.com

İletişim:  turkeycouncil@impact2030.com