AKUT 20 yaşında! Sanatçılardan hayat kurtarmaya anlamlı destek

28 Mart 2016
‘Zorda kalanlar çaresiz kalmasın, insanlarımızın canı yanmasın’ diyerek çıktığı yolda 20. yılını dolduran AKUT, bugüne kadar 2108 operasyonda 2234 kişiyi hayata döndürmeyi başardı. Dört sanatçı 20. Yıl filmleri için AKUT’a destek verdi. Songül Öden, Rıza Kocaoğlu, Dolunay Soysert ve Kenan Ece’nin gönüllü olarak rol aldığı filmlerde AKUT’un arama kurtarmalardaki başarısı gözler önüne serildi. “Sesimi duyan […]

‘Zorda kalanlar çaresiz kalmasın, insanlarımızın canı yanmasın’ diyerek çıktığı yolda 20. yılını dolduran AKUT, bugüne kadar 2108 operasyonda 2234 kişiyi hayata döndürmeyi başardı. Dört sanatçı 20. Yıl filmleri için AKUT’a destek verdi.

Songül Öden, Rıza Kocaoğlu, Dolunay Soysert ve Kenan Ece’nin gönüllü olarak rol aldığı filmlerde AKUT’un arama kurtarmalardaki başarısı gözler önüne serildi.

“Sesimi duyan bir AKUT var” sloganıyla yola çıkan derneğin filmlerinde Rıza Kocaoğlu, enkazdan kurtarılmış bir depremzedenin eşini, Songül Öden, doğuma son anda yetiştirilmiş bir anneyi, Dolunay Soysert, araç içinden kurtarılmış bir kazazedenin eşini, Kenan Ece ise boğulmaktan son anda kurtarılmış bir sel mağdurunu oynadı.

Tamamen gönüllü ve karşılıksız olarak 20 yıldır kişi ve kurumların bağışlarıyla ayakta duran AKUT, ‘Zorda kalanlar çaresiz kalmasın, insanlarımızın canı yanmasın’ diyerek çıktığı yolda, bugüne kadar 2108 operasyonda 2234 kişiyi hayata döndürmeyi başardı.

Videoların seslendirmesini Levent Ülgen yaptı.

Songül Öden doğuma son anda yetiştirilmiş bir anneyi oynadı.

Rıza Kocaoğlu enkazdan kurtarılmış bir depremzedenin eşini oynadı.

Kenan Ece boğulmaktan son anda kurtarılmış bir sel mağdurunu oynadı.

Ama AKUT, “Gerçek hayat oyuna gelmez, AKUT bağışlarınızı bekliyor” diyor.

Bilgi için tıklayınız