Yücel Kültür Vakfı, Engelsiz Pedal Derneği İşbirliğiyle Bisiklet İnisiyatifi kuruyor!

18. yüzyılın ikinci yarısında icat edilen bisiklet, zamanla özgürlüğün ve alternatif ulaşımın aracı oldu. Günümüzde bisiklet ile kat edilemeyecek bir rota neredeyse yok. Gençlerle çalışan bir vakıf olarak bisikleti salt bir hobinin dışına taşımak, daha fazla gence ulaşmak, bisiklet kültürünü şehir hayatında yaygınlaştırmak amacıyla Engelsiz Pedal Derneği’nin moderatörlüğünde bisiklet inisiyatifimizi kuruyoruz! Bisiklet İnisiyatifi katılımcılara  beslenmeden doğru […]

18. yüzyılın ikinci yarısında icat edilen bisiklet, zamanla özgürlüğün ve alternatif ulaşımın aracı oldu. Günümüzde bisiklet ile kat edilemeyecek bir rota neredeyse yok.

Gençlerle çalışan bir vakıf olarak bisikleti salt bir hobinin dışına taşımak, daha fazla gence ulaşmak, bisiklet kültürünü şehir hayatında yaygınlaştırmak amacıyla Engelsiz Pedal Derneği’nin moderatörlüğünde bisiklet inisiyatifimizi kuruyoruz!

Bisiklet İnisiyatifi katılımcılara  beslenmeden doğru vites kullanımına, tekerlek tamirinden temel bisiklet aksesuarlarına kadar uzmanlar tarafından verilecek kapsamlı bir eğitim sunuyor.

Unutmayın!

“Bisikletin selesine oturan insan dünyayı olduğu gibi değil, olmasını istediği gibi görür”*

Siz de YKV bisiklet inisiyatifinde yer alıp kısa ve uzun mesafeli bisiklet turlarına katılmak isterseniz aşağıdaki formu doldurabilirsiniz.

Katılım Formu

Engelsiz Pedal Derneği ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz:

https://www.facebook.com/engelsizpedal

*Aydan Çelik, Bi Tur Versene, Optimist Yayınları (2012)