Sorunlara Çözümler Buluşması Başlıyor

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği, 27 Şubat'ta bu ayki hedefi Nitelikli Eğitim olan Sorunlara Çözümler Buluşmaları’nın dördüncüsünü gerçekleştiriyor.

Sürdürülebilirlik alanında yapılan çalışmaların iletişiminin yapılması kadar, kurumların bir araya gelerek deneyim paylaşmasının ve ortak projeler üretmesinin de bir o kadar önemli olduğunu düşünen Sürdürülebilirlik Adımları Derneği, UNDP Türkiye çözüm ortaklığında gerçekleştirdiği Sorunlara Çözümler Buluşmaları 2020 yılında Akıllı Hayat 2030 sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında Zorlu Holding desteğiyle devam ediyor. 

Sorunlara Çözümler Buluşmaları, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları özelinde yapılan ilham verici çalışmaları ve iyi uygulama örneklerini dinlemek, karşılıklı fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak amacıyla sosyal girişimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, özel sektörü ve kamu kurumlarını bir araya getiriyor. 

Her buluşma bir Sürdürülebilir Kalkınma Amacı odağında yapılıyor. Sorunlara Çözümler Buluşmaları’nın bu ayki odağı Hedef 4: Nitelikli Eğitim ile farklı paydaşların katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Program 

18.30 – 19.00 Karşılama 

19.00 – 19.10 Açılış Konuşmaları 

19.10 – 20.30 Panel 

  • Ruşen İnceoğlu, UNDP Türkiye İletişim Uzmanı (Kolaylaştırıcı) 
  • Mehmet Furkan Polat, Mektepp Kurucu Ortak 
  • Zülal Öztürk Kaya, Mehmet Zorlu Vakfı, Zorlu Holding İnsan Kaynakları Direktörü 
  • Pelin Kuzey, Google Türkiye Kamu İlişkileri Müdürü 
  • Handan Elpit Bilginer, Kadıköy Belediyesi, Çevre Birimi, Çevre Mühendisi 

20.30 – 21.00 Soru-Cevap 

21.00 – 21.30 Networking, Açık Diyalog 

Kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.