Kadın Kooperatifleri için Finansal Okuryazarlık Eğitmen Eğitimi

Habitat Derneği, Paramı Yönetebiliyorum Projesi ile 1 – 4 Aralık 2019 tarihlerinde “Kadın Kooperatifleri için Finansal Okuryazarlık” eğitmen eğitimi düzenliyor.

Kadın kooperatiflerin finansal okuryazarlıklarının geliştirilmesi konusunda gönüllü eğitmen olmak istiyorsanız 1 – 4 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine başvuru yapabilirsiniz.

Eğitim tüm Türkiye’den başvurulara açık olup, değerlendirmelerde cinsiyet dengesi, bölgesel dağılım, finansal okuryazarlık, finansal güvenlik ve finansal teknoloji  konularına ilgi göz önünde bulundurulacaktır.
Genç girişimcilerin finansal bilinçlenmesi konusunda gönüllü olmak istiyorsanız buraya tıklayarak başvurabilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 19.11.2019

Eğitim İçeriği

– Para Psikolojisi
– Para Karakteri
– Bütçe Planlama
– Finansal Özgüven

Kimler Eğitmen Olabilir?
Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, kadın çalışmaları yürüten kamu kurumları, gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip 15-30 yaşları arasındaki gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin Sorumlulukları Nelerdir?
Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde en az 200 kişiye ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir. Ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?

Eğitmen eğitimini 1 – 4 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Katılımcılarının konaklama, yeme içme ve ulaşım masrafları katılımcıların programa tam katılım sağlamalarıkoşulunda karşılanacaktır.

Eğitimin gerçekleşeceği şehir bilgisi sadece başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılarla paylaşılacaktır.

Soru ve görüşleriniz için (0)212 265 33 14/15 numaralı telefondan ya da py@habitatdernegi.org mail adresinden ulaşabilirsiniz.