Eksi 25 Derneği’nden “Çocuğa Karşı Şiddeti Önlemek İçin Öğretmenlerle Bir Arada” Buluşması

Eskişehir'de çocuk hakları alanında çalışma yürüten Eksi 25 Derneği, çocuğa karşı şiddetle mücadele için Kasım ayında Ankara'da öğretmenlere yönelik farkındalık eğitimi gerçekleştirecek. Eğitime son başvuru tarihi 25 Ekim 2019 Cuma. 

Çocuğa karşı şiddetin önlenmesi konusunda öğretmenleri bilgilendirici nitelikteki programın içeriğinde, temel kavramlar, uluslararası yasa ve sözleşmeler, çocuk gelişiminde temel yaklaşım, şiddetin çocuklar üzerindeki etkileri, ipuçları, bildirim süreci, şiddete maruz kalan çocukla ilk görüşme, müdahale süreci ve izleme, önleme, çocuk hakları ve öğretimi vaka analizleri yer alıyor.

Dört yıllık eğitim fakültesi mezunu olan tüm öğretmenler başvurabileceği eğitimin kontenjanı ise 25 kişi. 01-03 Kasım 2019 tarihleri arasında düzenlenecek eğitime şehir dışından katılacak katılımcılar için konaklama ve ulaşım masrafları proje tarafından karşılanacak.

Eğitime başvurmak için lütfen tıklayınız.

Eğitimle ilgili sorularınız için 0532 391 39 25 nolu telefonu arayabilir ya da eksi25dernegi@gmail.com adresine e-posta atabilirsiniz.