Kadınlar için Birlikte Güçlenme Kiti Oluşturuluyor

Kadın Öz Savunma Akademisi tarafından, Avrupa Birliği Sivil Düşün Programı'nın finansal desteğiyle yürütülen "Birlikte Güçleniyoruz Buluşmaları" projesi kapsamında, 3 şehirde düzenlenecek atölyelerle 18-30 yaş arasındaki kadınlarla bir araya gelinerek Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Atölyesi, Şiddet Türleri ve Şiddetle Mücadele Atölyesi ve Fiziksel Öz Savunma Atölyesi’ni kapsayan güçlenme atölyeleri yapılacak ve katılımcılarla dijital ağ çalışmalar yürütülecek.

Şehirlerde gerçekleştirilecek atölyelerden önce kadın hakları alanında çalışan ve bu alanda yer almaya gönüllü kişilerle bir araya gelerek kadınlar için bir “Güçlenme Kiti” oluşturması hedefleniyor.

Güçlenme Kiti; öz savunma, hak ve hizmetlere erişim, destek mekanizmaları ve güvenlik farkındalığı gibi konularda bilgilerin yer aldığı online ve basılı versiyonlarıyla tüm kadınların kolayca erişebileceği bir rehber olacak.

WSA, 2 Kasım Cumartesi günü birlikte “Güçlenme Kiti” içeriğini geliştirmek ve Fiziksel Öz Savunma Atölyesi’ni deneyimlemek için sizi TED Üniversitesi Sosyal İnovasyon Merkezi’nde gerçekleşecek olan toplantıya davet ediyor..

Kayıt için bu formu doldurabilirsiniz.

Sorunuz olması durumunda womenselfdefenceacademy@gmail.com hesabından ulaşabilirsiniz.