Kapsayıcı Futbolu Düşlemek

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü 17 Ekim'de 10.00- 18:00 saatleri arasında kapsayıcı futbol üzerine düşünmeye, tartışmaya ve hayal kurmaya ev sahipliği yapıyor.

Toplumsal cinsiyet eşitliği perspektifiyle bu konuya yaklaşan, alanında uzman farklı bileşenlerin birbirini tanıyabileceği etkinlikte, “Neler yapabiliriz?”, “Ne İstiyoruz?”, “Beklentilerimiz Neler?” sorularına birlikte cevap aranacak.

Etkinlik, uluslararası bir ağ olan FARE Network’un her yıl Ekim ayında düzenlediği #FootballPeople kampanyası kapsamında İstanbul Bilgi Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü, Bilgi Gender ve Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği tarafından organize ediliyor.

Etkinlikte Şiddetsizlik Merkezi ve BoMoVu (Sosyal Güçlendirme için Spor ve Beden Hareketi) katkısı ile atölyeler düzenlenecek, deneyim paylaşım alanları yaratılacak ve interaktif katılımın öncelendiği forum tiyatro gerçekleştirilecek.

Birlikte öğrenip birlikte güçleneceğiz ve Futbolda Cinsiyetçiliğe Son! diyeceğiz çünkü #FutbolHerkesİçindir!

Bir günlük atölyeye katılım sınırlı olduğundan katılmak için 14 Ekim tarihine kadar başvuru formunu doldurmanız gerekmekte.

Etkinlik sayfasına ve detaylı programa buradan erişebilirsiniz.