Eylül’ün Yoğun Sanat Gündemi ÖRAV Sohbetleri’nde

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın (ÖRAV), alanında uzman isimleri ağırladığı “ÖRAV Sohbetleri”nin yeni dönem konuğu, Doç. Dr. Esra Aliçavuşoğlu olacak. Bu yıl arka arkaya çok sayıda sanat etkinliğine sahne olan Eylül ayının yoğun gündemine özel olarak düzenlenecek sohbet; çağdaş sanat dünyasına, sanat tarihçisi Aliçavuşoğlu’nun gözünden bakma fırsatı sunacak.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Doç. Dr. Aliçavuşoğlu, sanat/hayat ilişkisinin bu kadar iç içe olmasına rağmen sanata olan bu mesafenin nedenlerini anlatacak. Etkinlik, 25 Eylül Çarşamba günü saat 18.30’da SALT Galata’da gerçekleştirilecek.

Sohbet kapsamında Doç. Dr. Esra Aliçavuşoğlu, hayat ve sanat ikilisinin birbirine bu kadar entegre olduğu dönemde, sanata karşı mesafeli olmanın nedenlerini yorumlayacak. Etkinlikte, çağdaş sanatın temel dinamikleri, çarpıcı örnekler eşliğinde, Aliçavuşoğlu uzmanlığında incelenecek.

ÖRAV, 2008 yılından bugüne kadar eğitim programıyla eğitimcilerin mesleki gelişimine destek olmanın yanı sıra düzenlediği seminerlerle kişisel gelişimlerine de katkı sağlıyor. 4 senedir düzenlediği “ÖRAV Sohbetleri” etkinliği ile de katılımcı öğretmenleri, farklı sektörlerden gelen; meslekleri, hobileri, tutku ve azimleriyle kendilerini bulundukları yerden ileriye taşımayı başarmış kişilerle buluşturmayı amaçlayan Vakıf, bu sohbetlerle katılımcı öğretmenlerin farklı vizyonlarla tanışmasına, etkinlik sonunda kendi hayatlarına ilham verecek, onları motive edecek kazanımlarla ayrılmalarına ortam sağlamayı hedefliyor.

25 Eylül Çarşamba günü ücretsiz düzenlenecek olan ve kontenjan sınırı bulunan ÖRAV Sohbetleri’ne kayıt yaptırmak için bu linke girişi yapmak yeterli olacaktır.

Daha fazla bilgiye Öğretmen Akademisi Vakfı’nın 0212 514 90 40 numaralı telefon hattından ulaşılabilirsiniz.