Etki Odaklı Tasarım Ve İletişim Programı Başvuruları Başladı

YADA'nın, Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” Projesi kapsamında STK'lar için düzenlediği etki odaklı tasarım ve iletişim programı İstanbul atölyesi için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 11 Temmuz 2019 saat: 17:00!

YADA, Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” Projesi kapsamında, STK’ların proje ve programlarını etki odaklı tasarlamalarını, mevcut çalışmalarını etkiyi hesaba katan bir yaklaşımla yeniden düşünmelerini, gündemleştirmek istedikleri meselelerin iletişimini etki ve işbirliği çerçevesinde kurgulamalarını ve hayata geçirmelerini kolaylaştırmak adına bir atölye çalışması düzenliyor. Programın ilki 17 Temmuz tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek.

Program 1 günlük atölye çalışmalarının ardından, katılımcı STK’ların bir bölümüyle yıl sonuna kadar sürecek birebir danışmanlık ve kolaylaştırıcılık atölyeleriyle devam edecek. Danışmanlık sürecine devam edecek STK’larla seçecekleri bir proje/programın sosyal etki odaklı tasarım, uygulama ve ölçme metodolojilerini geliştirmek üzere birebir danışmanlık çalışması yürütülecek.  Program İstanbul’un yanı sıra İzmir, Diyarbakır, Samsun ve Ankara’da da düzenlenecek.

Başvuru ve Koşullar

Programa maksimum 25 STK/inisiyatif/platform/forum/topluluk kabul edilecek. Son başvuru tarihi 11 Temmuz, saat 17.00 ve başvuru sonuçları en geç 15 Temmuz’da e-mail yoluyla başvuru sahiplerine açıklanacak.

Tarih: 17 Temmuz 2019

Saat: 09:00-17:00

Yer: İstanbul

Mekan: Impact Hub İstanbul

Adres: Yeşilce, Levent Sanayi, Emirşah Sokagi No. 21 4, 34418 Kağıthane

Sorularınız için ozunel@yada.org.tr adresi ile iletişime geçebilirsiniz.