İstanbul Blockchain Okulu Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

Habitat Derneği; Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı kapsamında İstanbul Blockchain Okulu Projesini hayata geçiriyor.

Blockchain teknolojisi; bilişimin seyrini değiştiren bir yapıya sahip ve çoğu uzman tarafından geleceğin en önemli buluşları arasında gösterilmekte.

Türkiye’nin bu küresel dijital dönüşüm sürecinde etkin rol alabilmesi Blockchain ve ilgili teknolojilerde halen dünya genelinde ihtiyaç duyulan yetişmiş insan gücüne dayalı. Türkiye’nin veri çağına ayak uydurabilmesi ve teknoloji ihracatını artırmasını desteklemek için hayata geçirilen İstanbul Blockchain Okulu Projesi ile İstanbul’da bilişim sektörünün ve katma değeri yüksek Blockchain temelli teknoloji pazarının büyümesine katkı sağlamayı hedefliyorlar.

İstanbul Blockchain Okulu Projesi Gönüllü Eğitmeni olmak istiyorsanız başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Projenin uygulama ili İstanbul’dur. Farklı illerde de bu eğitimi yaygınlaştırmak isteyen kişiler için (kendi ulaşım ve konaklamasını karşılayabilecek katılımcılar) 15 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Eğitmen eğitimi katılımcılarının ulaşım ve konaklama masrafları karşılanmayacaktır.

Kimler Başvurabilir: 17-30 Yaş arası gençler

Eğitimler 25 Kişilik gruplarla 3 gün sürmektedir

Eğitim Yeri: Yeşilce Mah. Çelik Cad. No.41 Kağıthane, İstanbul

Son Başvuru Tarihi: 5 Nisan 2019

Eğitim Tarihleri 

  1. Grup – 15-17 Nisan 2019
  2. Grup – 21-23 Nisan 2019
  3. Grup – 25-27 Nisan 2019