Ruh Sağlığı Çalıştayı İçin Başvurular Açıldı

Sosyal Politika, Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği Çalışmaları Derneği (SPoD), Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği (CETAD) işbirliği ile ruh sağlığı alanında çalışan uzmanlara ve öğrencilere yönelik "Cinsel Yönelim ve Cinsiyet Kimliği ile İlgili Başvuruların Ele Alınması" başlıklı ruh sağlığı çalıştayını bu sene dördüncü defa düzenliyor.

İki bölümden oluşacak ve 20-21 Nisan tarihinde Şişli Belediyesi Nazım Hikmet Abidin Dino Salonu, 25-26 Mayıs tarihinde Cezayir Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek çalışmaya 30-35 kişi arasında katılımcı alınıp katılımcılara program sonunda katılım belgesi verilecek.

Konuşmacılar

Seven Kaptan, Koray Başar, Şahika Yüksel, Özge Güdül, Hatice Demir, Nergiz Özdemir Eke, İbrahim Eke, Banu Aslantaş Ertekin, Zeynep Tüzün, Zerrin Oğlağu, Ender Cesur, Mustafa Sarıyılmaz

Çalıştaylara kimler katılabilecek?

Psikiyatri uzmanları, psikiyatri asistanları, psikologlar, klinik psikoloji öğrencileri, çocuk psikiyatristleri, pedagoglar, PDR uzmanları, katılım için başvurabilirler.

Katılım Şartları

Programa katılım ücreti 30 saat için toplam 1200 TL, öğrenciler için 800 TL’dir. Ödemelerle ilgili ayrıntılı bilgi katılımcı listesi açıklandıktan sonra katılımcılarla paylaşılacak. Çalıştaylardan elde edilen gelir, SPoD Danışmanlık Ağı çalışmalarının devamlılığı için kullanılacak.

Başvuru için: CV ve kısa bir niyet mektubu yeterli olacaktır.

Son başvuru tarihi 27 Mart 2019 Çarşamba

Başvuru ve sorularınız için konu başlığı ‘Çalıştay’ olacak şekilde info@spod.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.