4. Sorunlara Çözümler Buluşması: Sudaki Yaşam

15 Şubat 2019
Sürdürülebilirlik Adımları, UNDP desteği ve Impact Hub ev sahipliğinde her ay bir Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi odağında yapılan Sorunlara Çözümler Buluşmasının dördüncüsünü Dünya Sulak Alanlar Günü sebebiyle Hedef 14: Sudaki Yaşam odağında farklı paydaşların katılımıyla gerçekleştirecek.

Konu ile ilgili tüm tarafları bir araya getirerek, Sudaki Yaşam başlığı altında kurumların neler yaptığına odaklanacak bu dördüncü etkinliğinde, yaşanan gelişmeleri ve yeni fırsatlar birlikte konuşulacak. Sürdürülebilir bir gelecek için çalışan farklı kurumları bir araya getirmeyi hedefleyen Sorunlara Çözümler Buluşmaları, katılımcılara işbirliği yapmaları için önemli bir platform sağlayacak.

UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portföy Yöneticisi Nuri Özbağdatlı kolaylaştırıcılığında, BakTek Çevre Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Kurucusu Alp Taşan, Doğa Koruma Merkezi (DKM), Genel Müdür Yardımcısı Hatice Dinç Sarısoy, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü’nden Mehmet Nuri Öztürk ve Deniz Temiz Derneği TURMEPA, Genel Müdür Yardımcısı Utku Başar’ın konuşmacı olarak katılacağı Sorunlara Çözümler Buluşması 21 Şubat 2019, Perşembe günü Impact Hub’da gerçekleşecek.

Program:

20:00 – 20:10: Karşılama & Tanışma

20:10 – 20:15: Açılış Konuşmaları
Sürdürülebilirlik Adımları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Emrah Kurum
UNDP Türkiye İletişim Koordinatörü Faik Uyanık

20:15 – 21:30Panel: Hedef 14: Sudaki Yaşam

Moderatör:
Nuri Özbağdatlı, UNDP Türkiye İklim Değişikliği ve Çevre Portföy Yöneticisi

Konuşmacılar:
Alp Taşan, BakTek Çevre Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. Kurucusu
Hatice Dinç Sarısoy, Doğa Koruma Merkezi (DKM), Genel Müdür Yardımcısı
Mehmet Nuri Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Deniz Hizmetleri Müdürlüğü
Utku Başar, Deniz Temiz Derneği TURMEPA, Genel Müdür Yardımcısı

Etkinliğe başvuru için tıklayınız.