Hrant Dink Vakfı Sınırları Aşıyoruz Programı İçin Çağrı

Türkiye-Ermenistan Programı kapsamındaki çalışmalar, iki ülke arasında kişiler ve kurumların doğrudan temaslarını ve hareketliliği artırmayı, çeşitli alanlarda iş birliklerini teşvik etmeyi ve mevcut ilişkilerin daha ileri noktalara taşınması için inisiyatifler oluşturmayı amaçlar.

Hrant Dink Vakfı, Gümrü Gençlik Girişim Merkezi iş birliği ve Birleşik Krallık Hükümeti Çatışma, İstikrar, Güvenlik Fonu desteği ile Ekim 2017’den bu yana yürüttüğü ‘Sınırları Aşıyoruz: Türkiye-Ermenistan Seyahat Fonu, Diyalog Grupları ve Burs Programı’nın değerlendirmesini üstlenmek üzere bir değerlendirme danışmanı arayışı içindedir. Değerlendirici Hrant Dink Vakfı tarafından görevlendirilecektir.

Hrant Dink Vakfı, siyasi gelişmelerden bağımsız, sivil toplumla iş birliği içinde, iki ülke arasında her alanda doğrudan teması teşvik etmektedir. Türkiye-Ermenistan Programı kapsamındaki çalışmalar, iki ülke arasında kişiler ve kurumların doğrudan temaslarını ve hareketliliği artırmayı, çeşitli alanlarda iş birliklerini teşvik etmeyi ve mevcut ilişkilerin daha ileri noktalara taşınması için inisiyatifler oluşturmayı amaçlar.

Ayrıntılı tüm bilgilere ve metnin tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz.