Accelerate2030 programı başvuruları başladı

Anadolu Efes, Impact Hub Istanbul ve UNDP Türkiye iş birliğinde gerçekleşen, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne katkıda bulunan girişimlere uluslararası seviyede ölçeklenme konusunda destek veren küresel Accelerate2030 Girişimcilik Programına başvurular başladı!

Anadolu Efes, Impact Hub Istanbul ve UNDP Türkiye iş birliğinde gerçekleşen küresel Accelerate2030 Girişimcilik Programın başvuruları başladı!

Accelerate2030 Programı Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne katkıda bulunan girişimlere uluslararası seviyede ölçeklenme konusunda destek veriyor.

Accelerate 2030, en yenilikçi ve gerçekleştirilebilir çözümler tespit ediliyor

Accelerate2030, Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne katkıda bulunan girişimlerin ihtiyaçlarını karşılayıp onların büyümesini destekleme misyonuyla çalışmalarını yürüten küresel ve çok paydaşlı bir program. 2016’dan bu yana Afrika, Asya, Latin Amerika ve Türkiye dahil 15’in üzerinde ülkeye ulaşan program, bu yıl 20’den fazla ülkede gerçekleştirilecek. Program kapsamında en yenilikçi ve gerçekleştirilebilir çözümler tespit ediliyor ve onlara 6 aylık yoğun bir hazırlık programına erişim olanağı sunuluyor. Program, uzman eğitimleri, klinikler, stratejik eşleştirme ve koçluk desteklerine erişimi içeren özel hazırlık programından oluşuyor. Accelerate2030 Türkiye Programı kapsamında Türkiye’de Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ne en çok katkı sağlayan 3 girişim seçilecek. Seçilen girişimler Türkiye’de 6 aylık destek programına dahil olmanın yanı sıra global programa başvurma hakkını da elde edecekler.

Detaylı bilgi ve başvuru için Accelerate2030 Türkiye sayfasını ziyaret edin!

Son başvuru: 3 Mart 2019

——

Anadolu Efes KurumsalImpact Hub Istanbul ve UNDP Türkiye‘nin iş birliği ile hayata geçirilen Accelerate2030 Sosyal Girişimcilik Programı ile Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine katkıda bulunan sosyal girişimlere ölçeklenme desteği veriliyor!

📢 Unutma son başvuru tarihi 3 Mart 📢

Başvuru için: https://turkey.accelerate2030.net/