STK’lar İçin Etkin Medya İlişkileri Eğitimi

Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi (CIES) tarafından yürütülen STK Clinique eğitimleri ‘STK’lar için Etkin Medya İlişkileri’ ile devam ediyor. Eğitim, 24 Ocak 2019 tarihinde verilecek.

Eğitimin ilk kısmında; CIES STK ve Medya İlişkileri Uzmanı Özgür Gürbüz, iletişim birimlerinin yapısı nasıl kurgulanmalı, kurum içi dil birliğinin önemi ve iletişimde hedef kitle seçimi ve medya ilişkileri konularına değinecek. Eğitimin ikinci kısmında, katılımcıların sivil toplum örgütlerinde iletişim birimi oluşturacakları bir atölye çalışması yer alacak.

STK Clinique, STK çalışanları, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi hedefliyor ve bu grupların katılımını teşvik ediyor. ‘STK’lar için Etkin Medya İlişkileri’ eğitimi, Kadir Has Üniversitesi Araştırma Merkezleri Binası’nda verilecek. Bu, 18. STK Clinique eğitimi olacak.

STK Clinique Nedir?

Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları Merkezi tarafından oluşturulan STK Clinique, ayda ortalama iki defa sivil toplum çalışmalarını desteklemek üzere eğitimler düzenliyor. Bir gün süren eğitimler, sivil toplum kuruluşlarının hızla değişen dünyaya uyum süreçlerine destek olmayı amaçlıyor. STK Clinique, sivil topluma gönül vermiş gençlerin bilgiyle donanmalarını, becerilerini güçlendirmeyi ve karar alma süreçlerine daha etkin katılım sağlamasını hedefliyor. Eğitim konuları hem ülkemizde hem de dünyadaki güncel gelişmelere ve temelde STK’ların aktif rol oynadığı alanlara odaklanıyor.

‘İyi Yönetişimi Yakalamak: Sivil Toplum ve Gençliğin Güçlenmesi’’ projesi  kapsamında düzenlenen eğitimler, katılımcılar ve eğitimciler için bir diyalog platformu yaratıyor. STK Clinique programları bunun yanı sıra kendini yenileyen, deneyimli eğitmenlerle tanışma, onların  bilgi ve vizyonlarından ilham alma fırsatı sunuyor.

BAŞVURU İÇİN: https://goo.gl/forms/RupBox7GnqrBrHLj1

Son Başvuru Tarihi: 17 Ocak 2019