ÖNDER 3. Kültür Sanat Ödülleri

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ÖNDER Kültür Sanat Ödülleri’nin üçüncüsü bu yıl 8 Ocak 2019 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirilecek. Programa TBMM Başkanı Binali Yıldırım da iştirak edecek.

2016 yılında Celaleddin Ökten Ödülleri olarak başlayan ÖNDER Kültür Sanat Ödülleri’nin ikincisi geçtiğimiz yıl gerçekleştirildi. Bu yıl düzenlenecek ÖNDER 3. Kültür Sanat Ödülleri’nin kategorileri ve tarihi de belli oldu. 11 dalda ödüller 13 kişi ve kuruma verilecek.

Danışma Kurulu oylarıyla belirlendi

ÖNDER Özel Ödülü, ÖNDER Sanata Hizmet Ödülü, Yılın Geleneksel Sanat Ödülü, Yılın Edebiyat Ödülü, Yılın Müzik Ödülü, Yılın Sinema Ödülü, Yılın Kültür Sanat TV Programı, Yılın Kültür Sanat STK’sı, Yılın Okul Dergisi, Yılın Okul Kültür Sanat Projesi kategorilerinde verilecek ödüller için adayları belirlemek üzere Danışma Kurulu düzenli toplantılar yaparak konu üzerinde çalıştı. Yapılan toplantılarda isimler ve eserler üzerine müzakereler gerçekleştirildi. Çalışmalarda bu sene ödül kategorilerine Fikriyat Ödülü’nün eklenmesi de kararlaştırıldı.

Etkinlik Detayları

Date & Time Etkinlik Başlangıcı:
08/01/2019 19:00 TR
Date & Time Etkinlik Bitişi:
08/01/2019 21:00 TR
Location Mekan: Cemal Reşit Rey Konser Salonu