İMECE Band İkinci Kez Başlıyor

Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği’nin hazırladığı IMECE projesi kapsamında yürütülen sosyal uyum etkinliği İMECE Band, 30 Kasım – 3 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da.

IMECE projesi, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilip Türkiyeli ve mülteci müzisyenlerin bir araya gelerek yeni bir grup oluşturacağı, kendi şarkılarını besteleyeceği ve seyirci önünde canlı performans sergileyeceği dört günlük bir müzik yarışmasını kapsıyor. 30 Kasım – 3 Aralık 2018 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan İMECE Band’de farklı stillerin ve yeteneklerin ahengiyle oluşturulacak gruplar, farklı müzik türleri ve stilleriyle ortaya yenilikçi, yaratıcı ve özgün müzik örnekleri çıkartacaktır.  Dördüncü günün sonunda yeni oluşturulan gruplar, besteledikleri şarkıları seyircinin önünde sahneleyecek ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilecekler.

Kimler Katılabilir?

1- Katılımcıların Türkiye’de ikamet etmesi gerekmektedir fakat katılım her milletten müzisyenin başvurusuna açıktır. (Konaklama, yeme-içme ve ulaşım masrafları karşılanacaktır)

2- 18 yaş ve üstündeki katılımcılar,

3- Herhangi bir enstrüman çalabilen ya da şarkı söyleyebilen herkes.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İMECE Band etkinliği tamamen ücretsizdir. Başvuru için herhangi bir bedel ödemeniz gerekmez.

Aşağıdaki başvuru formunu eksiksiz olarak doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizin yanı sıra yeteneğinizi gösterebileceğiniz bir videonun linkini paylaşınız.

Başvurunuzun değerlendirilebilmesi için formun tamamını eksiksiz olarak doldurmanız gerekmektedir.

Katılım Koşulları

  • Gereklilikler: Katılımcılar en az 18 yaşında ve Türkiye’de ikamet ediyor olmalıdır.
  • Katılım şartı: Tüm katılımcılar etkinlik programına eksiksiz katılım sağlamalıdır. (30 Kasım – 3 Aralık 2018)
  • Beceri Seviyesi: Katılımcıların orta ya da üstü düzeyde bir enstrüman çalabilmesi ya da iyi bir vokal yeteneğine sahip olması beklenmektedir.
  • Ekipman: Katılımcılardan kendi enstrümanlarını getirmeleri beklenmektedir.
  • Müzik: Kampta oluşturulacak şarkıların sözü ve müziği özgün olmalıdır. Ayrıca yazılacak olan şarkıların herhangi bir dini ya da politik referanslar ve uygunsuz sözler içermemesi gerekmektedir.
  • Dijital İçerik: Canlı performanslar ve sahne arkası görüntüler dahil olmak üzere etkinlik boyunca video kaydı yapılacaktır. Katılımcıların video kaydı alınmasına ve online platformlarda yaygınlaştırılmasına onay vermesi gerekmektedir.
  • Video kaydına ek olarak, etkinlik boyunca çekilen fotoğraflar da tanıtım amaçlı kullanılabilecektir.

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.

Son Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2018

Türkçe Duyuru Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=qN98mRnb-oA

İngilizce Duyuru Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=rtmNkYvzYRI

Arapça Duyuru Videosu:
https://www.youtube.com/watch?v=5OuMshhh10Y