Ovacık Doğal Ürünleri Satışta

30 Ekim 2018
Dersim Ovacık Kooperatif ürünleri İstanbul, Ankara ve İzmir’deki satış mağazalarının yanısıra ovacikdogal.com üzerinden de satılıyor.

Dersim’de  yerel üreticiler tarafından üretilen organik ve doğal ürünler Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi aracılığıyla satılıyor.

Ovacık Belediyesi’nin desteğiyle kurulan Ovacık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Dersim’de üretilen organik ve doğal ürünleri tüketicilere ulaştırıyor.

Kooperatif sayesinde hem üreticiler ürünlerini aracısız satabiliyor hem de elde edilen gelirle üniversite öğrencilerine burs veriliyor, ailelere ekonomik destek sağlanıyor.

Ovacık Doğal markası ile satılan ürünler arasında Ovacık ve Hozat’ta üretilen organik fasulye ve nohut, Türkiye’nin en iyi tuzundan biri olan Pülümür kaynak tuzu, Çemigezek yöresine özgü olan Ulukale Dutu, Pülümür ve Ovacık bölgesinde üretilen organik bal ile doğal bal var.

Ovacık Doğal ürünleri Dersim, İstanbul, Ankara ve İzmir’deki satış mağazalarında tüketicilere sunuluyor.

Kamuoyunda “Komünist Başkan” olarak tanınan Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Maçoğlu, geçtiğimiz günlerde ürünlerin İstanbul, Ankara ve İzmir’deki satış mağazalarının açılışına katıldı. Mağaza açılışına katılan vatandaşlar Ovacık Doğal ürünlerine yoğun ilgi gösterdi.

Ürünler www.ovacikdogal.com sitesi üzerinden de satışa sunuluyor.

Satış Noktaları

İstanbul’da Zübeyde Hanım Mahallesi, 1276. Sok. No:1/A Sultangazi (Gazi Mahallesi) ile Merdivenköy Mahallesi, Ressam Salih Ermez Cad. No:15 Kadıköy adreslerinden temin edebilirsiniz.

Ankara satış mağazası, Kızılay’da bulunan Soysal Pasajı’nın eksi ikinci katında.

İzmir satış mağazası:  Konak ilçesi Turgut Reis Mahallesi.